Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

REMA 1000 Håndballskolen i Halden
REMA 1000 Håndballskolen i Halden

Full fres på REMA 1000 Håndballskole

REMA 1000 Håndballskolen ble arrangert ni steder i vinterferien, hvor håndballglede var nøkkelen.

REMA 1000 Håndballskolen er et tilbud til alle, enten man allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. I Region Øst var ni klubber arrangørerer i vinterferien; Asker, Borgen, Halden, Hurdal, Hvam, Kolbotn, Rolvsøy, Tveter og Ull/Kisa. 

Mange nybegynnere på Borgen
Det har vært 3 dager med mye moro håndballek, hvor det har dratt hjem 40 slitne barn hver dag kl. 15 (og noen slitne trenere).
Rema1000_vinter2020_Borgen.jpgDet var veldig mange nybegynner som hadde meldt seg på hos oss i år, og faktisk en del gutter - det var veldig gøy 😊 Flere har tatt kontakt etter disse dagene og vil starte med håndball, så da har vi gjort noe riktig tyder det på. 
Rema1000_vinter2020_Borgen_2.jpg

Autografskriving i Halden
Vi har hatt 3 kjempefine dager med håndballskole i Halden. Vi har hatt 7 instruktører fra egen klubb, som har fått så mye god tilbakemelding fra foreldrene.Rema1000_vinter2020_Halden.jpg
På tirsdag og onsdag hadde vi 3 spillere fra Halden Topphåndball som hjalp til. Det er veldig stas å få besøk av spillere i eliteserien. Ble autografskriving i tillegg til trening da! 
Rema1000_vinter2020_Halden_6.jpgAktive barn har spist masse mat og frukt, og siste dagen hadde vi pizza. Det var supert! Vi hadde også landskamper, med innmarsj, plakater, ansiktsmaling og heiarop!
Rema1000_vinter2020_Halden_3.jpg
Her var både Norge, Sverige, Danmark, Island og Russland på plass. 😉 Resultatene? Nei, de talla bryr vi oss ikke om! Det viktigste resultatet var fornøyde barn, som vi hørte at gjerne ville være flere enn de 3 dagene vi hadde! 

Latter og glede i Hurdal
Nok en gang har vi hatt 3 veldig morsomme dager i hallen med Rema 1000 håndballskole. 28 spente gutter og jenter i alderen 6 til 11 år møtte mandags morgen og mottok fine utstyrspakker av representant fra Rema 1000 som hadde tatt turen til hallen vår. 
Rema1000_vinter2020_Hurdal.jpgDagene har bestått av mye lek og moro og blant annet spilling på både små og store baner, teknikktrening, skudd, målvaktstrening og mye latter og glede.  I løpet av de tre dagene er det 9 instruktører som har vært med, både yngre spillere og trenere i klubben. Håndballskolen ble avsluttet med pølsefest og utdeling av diplomer på onsdag.

Fulltegnet på Hvam
Hvam IL håndball har arrangert håndballskole i vinterferien for aller første gang. Vi åpnet opp for 50 barn, og ble fulltegnet med 52 barn. Det var en god fordeling mellom gutter og jenter, og en veldig fin alderssammensetning med barn fra 1.-5. klasse.
Rema1000_vinter2020_Hvam_3.jpg
Håndballskolen ble ledet an av håndballens  gruppeleder, og trener for de eldste jentene, Fredrik Gjørven. Med seg hadde han Ida som er fast trener for 2010 gjengen, og to ungdommer med god håndballkompetanse. De to ungdommene spiller til daglig på G16 laget til Fet IL, begge spilte i Bringserien helgen før vinterferien. Rema1000_vinter2020_Hvam_2.jpg
Dagene ble fylt med kasteøvelser, håndballteknikk, finter, stafett, og ballek. Vi delte gruppen i tre, og lot de yngste nybegynnerne være delt inn i jente- og guttegrupper. Vi startet og avsluttet hver dag med felles oppvarming og avslutningsøvelser. 
Rema1000_vinter2020_Hvam.jpgDag to på håndballskolen hadde vi en 30 minutters styrkeøkt med gruppeleder for treningssenteret, dette var meget populært blant barna.

Barna har hver dag fått servert lunsj, og masse deilig frukt sponset av vår lokale Rema1000 Neskollen. Siste dag ble avsluttet med utdeling av diplom og is til alle deltakere. Vi sitter igjen med bare gode erfaringer etter endt håndballskole, og kommer helt sikkert til å søke om å få arrangere det igjen.

Flotte dager på Kolbotn
54 inspirerende og lærevillige barn tilbragte tre dager sammen i Sofiemyrhallen. Vi hadde stor fokus på lek og latter gjennom alle dagene. Kyrre Johannesen og Linda Guttormsen var hovedinstruktører, og hadde med seg levende klatrestativ fra G16. 
Rema1000_vinter2020_Kolbotn.jpgNye vennskap ble til og det ble også et gledelig gjensyn for flere av deltakerne fra høstens Rema 1000 håndballskole. Vi koste oss alle dagene med deilig oppskåret frukt og variert brødmat. 

Nye venner på Rolvsøy
Det gikk bra med fullt hus og 50 ivrige barn. Slitne og fornøyde barn og trenere etter 3 dager med mye håndball og lek som har lært litt nytt og ikke minst fått nye venner.
Rema1000_vinter2020_Rolvsøy.jpg
Rema1000_vinter2020_Rolvsøy_2.jpg
Isabella (til høyre) syns det var gøy med håndballskole og fikk seg mange nye venner fra andre klubber.

Tveter arrangerte for første gang
Rema 1000 håndballskole ble arrangert i Skjeberghallen. Det var første gang Tveter HK har hatt håndballskole. Det var 35 barn og 16 instruktører som var i sving under disse 3 dagene. Det var J04/05 som var ansvarlige for skolen. Spillerne på laget var instruktører, treneren for laget var sportslig ansvarlig mens foreldre sto for servering og oppsyn.

Vi startet mandagen med å dele ut baller, flasker og trøyer til alle deltagerne. Dette var det Charlotte, vår lokale Rema 1000 sjef, som sto for.

Vi startet alle dager med 20 minutter felles oppvarming: Bli med dans, haien kommer, alle mine duer og mange andre leker. Etter oppvarmingen ble barna delt i tre grupper etter alder. Alle gruppene hadde forskjellige leker og øvelser. På slutten av dagene spilte alle kamper, de eldste mot de eldste og de yngste mot de yngste. Det var en fruktpause hverdag.Rema1000_vinter2020_Tveter.jpg
Her er en del av Tveter HK J04/05 som var instruktører under håndballskolen.

Vi hadde 45 minutter lunsjpause alle dager, det ble servert pasta og pølser, grove toast og sunne pizza snurrer.  Det var noe som falt i smak hos alle, små og store.

Vi har fått gode tilbakemeldinger av de unge deltagere og av foreldrene for bra gjennomført skole. Jentene og foreldrene fra 04/05 laget syntes at det var gøy å bidra på disse dagene. Det frister til gjentagelse, så kanskje alt i høstferien er vi på banen med ny håndballskole.Rema1000_vinter2020_Tveter_2.jpg
Her er deltakere og instruktører samlet siste dagen.

Vi fikk også en hyggelig overraskelse av «vaskedama» siste dagen. Hun var så fornøyd med at vi var der i vinterferien og holdt hun med selskap. Takk for kake, den smakte godt.
Rema1000_vinter2020_Tveter_3.jpgTakk til Rema 1000 og håndballforbundet som legger til rette for slike skoler.

Lek og moro i Ull/Kisa
Håndballskolen har gått kjempe bra og 35 barn har hatt en fantastisk uke med mye lek, moro og håndball.
Rema1000_vinter2020_UllKisa.jpg