Annonse:
Daikin
Annonse:
Daikin

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vellykket dag i Ski Alliansehall

120 lovende målvakter og over 50 trenere deltok på årets målvaktseminar som ble arrangert søndag 15. des.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Seminaret ble holdt 15. desember 2019 i Ski Alliansehall for målvakter i alderen 12-16 år og det var en økt pr. gruppe. 60 målvakter i aldersgruppen 12-13 år og 60 målvakter i aldersgruppen 14-16 år.

Tema for seminaret:

  • Teknisk trening - skudd.
  • Fysiske forutsetninger, motorisk utvikling og målvakts tekniske trening

Målvaktseminar_2019_14.jpg
Regionen hentet inn trenere med god erfaring i å trene målvakter i denne aldersgruppen. Instruktørene presenterte egnede øvelser, fortalte om treningsfokus og veiledet målvaktene gjennom øvelsene.

Målvaktseminar_2019_8.jpgDet ble introdusert enkle hjelpemidler man kan bruke til øvelser som blant annet: ballonger, badeball, kjegler, benker og stoler.

Målvaktseminar_2019_11.jpgDeltakende trenere fikk følge instruktørene «på gulvet» gjennom dialog og praktiske oppgaver for å få en god innsikt i alderstilpasset målvaktstrening. Målet var å gi både målvakter og trenere et godt grunnlag til å fortsette treningen i eget lag.

Vi ønsker å rette en stor takk til våre instruktører: Målvaktseminar_2019_trenere.jpgTone Wølner, Nikolai Wiig, Olivia Lykke Nygaard, Andreas Kjell Björkman Myhr, Erlend Tytingvåg og Mads A. Gulbrandsen.

Region Øst ønsker også å takke Lene Lothe i Ski Håndball og Follo HK for at de gjør det mulig å holde et så bra seminar!