Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tøyen_Sportsklubb_2019.jpg

Håndballglede for alle på Tøyen

Torsdag 7. november besøkte vi Tøyen Arena hvor Tøyen Sportsklubb har fullstappet med aktivitet hele uken!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tøyen Sportsklubb tilbyr aktivitet for de som bor på Tøyen, Bydel Gamle Oslo og Grünerløkka. Ved å betale medlemskapet på 100 kr kan man delta på alle aktivitetene som tilbys i sin respektive aldersklasse og kjønn (der dette skilles).  

Nå har hallen vært åpen i to mnd. Sist uke var det over 700 som trente der på kveldstid (mandag til fredag kl. 16 -22) og det øker fortsatt. Det betyr at Tøyen Sportsklubb nå er på vei til å bli den betydelige møteplassen og navnet i lokalsamfunnet som de ønsker å være.

- Tøyen Sportsklubb har 26 ulike aktiviteter med mål om å vise alt nærmiljøet har å by på. Det sier seg selv at når naboklubben også skjønner at det kan være en god rekrutteringskanal er det jo bare vinn-vinn, forteller daglig leder Sindre Andresen.

Torsdager fra kl. 19:00-20:00 stiller Vålerenga Håndball opp med to trenere som har trening for barn i alderen 10-12 år. NHF Region Øst, Vålerenga Håndball og Tøyen Sportsklubb startet dette samarbeidet høsten 2019. Torsdag 7. november var det 15 glade og ivrige barn som deltok på treningen. Treningen bestod av lek og moro, men også ballfølelse, kast og mottak, pådrag og viderespill og småspill.

Vålerengas Thomas Andersen er en av håndballtrenerne på Tøyen Sportsklubb.

- Å være håndballtrener for barna på Tøyen er en hyggelig jobb hvor jeg kan lære barn den idretten jeg synes er den morsomste! Det er et sted hvor alle er velkomne, uansett nivå, og vi håper at de som er der fortsetter, samt at enda flere kommer med tiden, forteller Andersen.

Dette er et lavterskel tilbud for de som ønsker å prøve ulike idretter. Tilbakemeldingen fra Tøyen Sportsklubb er at tilbudet er en suksess. Antall deltakere har økt fra uke til uke, og resultatet av dette er at flere av barna har deltatt på ordinære håndballtreninger hos Vålerenga.

- Dette har gått over all forventning og har raskt blitt populært. Til og med mammaene har bedt om at vi lager et tilbud for dem, forteller Sindre Andresen.

Vi gleder oss til å fortsette med samarbeidet og ser nå på mulighetene for å utvide tilbudet og ha dametreninger.

Se her for mer informasjon om Tøyen Sportsklubb og deres varierte aktivitetstilbud!