Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klubbhuset_september2019.jpg

Klubbhusaktivitet i september

Vi er godt i gang med ny sesong og har allerede vært på besøk hos tre klubber i regionen og flere møter er booket.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klubbanalysen
En klubb hadde gjennomført Klubbanalysen, som er inngangen til Klubbhuset, og er basert på en elektronisk plattform hvor klubbens styre svarer på en rekke spørsmål og kartlegger nå-situasjonen i klubben. Eksempler på temaer som Klubbanalysen dekker er: klubbens organisering og fasiliteter, medlemsutvikling og trender, kompetanse og utdanning og økonomi. Gjennomføringen av Klubbanalysen tar ca. 30-45 minutter. I etterkant vil regionen motta en rapport som danner grunnlaget for videre samarbeid, klubben vil få et referat fra rapporten og muligheten for en grundigere gjennomgang med en av regionens klubbveiledere.

05.09 – Lisleby FK hadde gjennomgang av Klubbanalysen

Sportslig ledelse
En klubb har gjennomført modulen Sportslig ledelse. Dette er en 3 timers modul som har fokus på å tilrettelegge for best mulig håndballaktivitet. For å sikre at alle får et best mulig tilbud og trives med idretten sin er man avhengig av at man har forutsigbare, trygge og tydelige rammer. Det kan ikke presiseres nok ganger hvor viktig det er at klubbens styre har oversikt, kontroll og en styrende hånd på aktiviteten i klubben. Vi ønsker å hjelpe alle klubber til å komme i gang med å systematisere og strukturere klubbens sportslige ledelse. Vi starter tankeprosessen og arbeidet med å utvikle klubbens sportslige plan og organisering.

26.09 – Raumnes & Årnes IL gjennomførte Sportslig ledelse

Raumnes Årnes_2_640.jpg

Klubbdrift
En klubb har gjennomført modulen Klubbdrift. Hva er klubbens viktigste oppgaver? Hvordan løser vi de? Hvem gjør hva? Hvordan begynner vi? Klubbdrift er en 3 timers modul hvor vi tar opp nettopp disse spørsmålene. Å styre en klubb innebærer et stort ansvar og til tider et høyt tempo. Vi anbefaler alle klubber å ha systematisert styreoppgavene i en årsplan. Hva skal gjøres når, hvem gjør det og hvor lang tid tar det? For å kunne fordele oppgavene på flere, må man ha en oversikt over hvilke oppgaver man har i klubben.

24.09 – Lørenskog HK gjennomførte Klubbdrift

Lørenskog_Klubbhuset_640.jpg

All aktivitet som Klubbhuset tilbyr er gratis for alle klubbene i håndball-Norge.

Vil DIN klubb komme i gang med Klubbhuset, ta kontakt med oss på nhf.ron@handball.no