Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Topp stemning på Hurdal Idrettsleir 2019

For 17. gang ble idrettsleir for utviklingshemmede arrangert – denne gangen ved Hurdalsjøen!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

28. juli til 2. august inviterte Akershus idrettskrets og Norges idrettsforbund til idrettsleir for utviklingshemmede barn og ungdom (8-20 år) fra Akershus, Østfold og Buskerud. Dette er en tilrettelagt idrettsleir med fokus på idrett, aktivitet og mestring, som blir avholdt på Hurdal syn- og mestringssenter ved Hurdalsjøen. Sentret har fine fasiliteter og store muligheter for å utøve fysisk aktivitet og ulike idretter. Det er tilgang til blant annet treningsrom, gymsal, innendørs og utendørs klatrevegg, svømmebasseng, zipline og klatrepark.

Hurdal_idrettsleir2_2019.jpg

I løpet av oppholdet fikk deltakerne prøve seg på mange ulike aktiviteter og idretter: innslag fra Friskis&Svettis, deltakelse i aktivitetspark, aktivitet i klatreparken og klatrevegger, bading i basseng og sjøen, tubekjøring, kano, kajakk, SUP (stand up paddle board), golf, boccia, teppecurling, zipline, høydebane, vannski, human foosball og håndball.

Hurdal_Idrettsleir3_2019.jpg

På årets leir var det 55 deltakerne og totalt 100 personer i sving. Onsdag og torsdag var NHF Region Øst representert og hadde 4 timer håndball. Det var lagt opp til aktivitet fra kl. 10:00-12:15 og 14:00-16:15. Det ble lagt opp til flere ulike øvelser, hvor ballfølelse, mestring, deltakelse, kast og mottak, målvakter og småspill var i fokus. Deltakerne viste stort engasjement, mye idrettsglede og stå på-vilje. I løpet av de to dagene var det mange smil å se, mye latter og glede, og mange klemmer og high five ble delt ut!

Hurdal_Idrettsleir4_2019.jpg