Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mentormesøk_Kari Brattset.jpg

- En opplevelse for livet

Kari Brattset var på mentorbesøk hos minihåndballjente Mathea i Askim 2. pinsedag

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var en flott samling selv om det dukket opp litt hallutfordringer. Det ordnet seg til slutt med en gymsal uten håndballbane og mål, men det satte ingen demper på treningen.

Mentormesøk_Kari Brattset4.jpg

Kari Brattset tok det sporty og gjennomførte en flott og intensiv trening med Askim jenter 11. Hun kjørte oppvarmingen som landslagsspillerne gjør og hadde flere forskjellige øvelser med jentene.

Hun var svært tålmodig og blid og klarte å «se» alle de 15 som møtte opp på treningen 2. pinsedag. Etter treningen tok hun seg god tid til en lang samling med mange spørsmål.

Mentormesøk_Kari Brattset2.jpg

Det kom blant annet spørsmål om trenerstil, hvordan Thorir er som trener, hvem som er de beste venninnene hennes på landslaget, når hun forsto at hun kunne bli god, hva familien hennes betydde i denne tiden, hvordan veien til landslaget var osv. De koste seg med frukt og saft og pratet lenge. 

Etterpå stilte hun opp på så mange bilder som jentene ville ha og skrev autografer så blekket sprutet.

Mentormesøk_Kari Brattset3.jpg

- Kari er en fantastisk representant for håndballjentene og håndballen. Jeg får ikke fullrost henne for hvor hyggelig og jordnær hun er, forteller moren til Mathea, Elin Ljunggren, før hun fortsetter: Hun har vært en super mentor for Mathea dette året og Mathea har fått en opplevelse for livet og helt klare ambisjoner når det kommer til håndball – hun vil på landslaget!