Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2019_Eidsvold_NorgesEnergi5.jpg

Stjernemøte

Det ble litt av en kveld for spillerne i Eidsvold IF G12 og 13 da Espen Lie Hansen ledet treningen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under håndball-VM for herrene i januar la NorgesEnergi ut en konkurranse på sin Facebook-side. Der kunne man nominere lag som skulle fåmuligheten til å ha treningsøkt med landslagsspiller Espen Lie Hansen. Eidsvold IF nominerte G12/13 og håpet på å vinne!

Tidligere i år fikk trener Thomas Bjørge en telefon som fortalte at Eidsvold ble den heldig vinner av konkurransen. Det ble jubel fra guttene når de fikk greie på at Espen skulle komme å ha en treningsøkt med dem. 
2019_Eidsvold_NorgesEnergi7.jpg
18. mars var det en forventningsfull gjeng som startet økten med en løpetur ute, før Espen Lie Hansen tok regien inne og satte i gang med et opplegg full av fart og moro. Det var blant annet tekniske øvelser og konkurranser. 2019_Eidsvold_NorgesEnergi2.jpgAlle 28 spillere var til stede, både G12 og G13. Noen har spilt håndball i flere år, andre har nettopp startet. Det var en morsom opplevelse som ga gutta en enorm motivasjon for videre utvikling inne håndball. 2019_Eidsvold_NorgesEnergi14.jpg2019_Eidsvold_NorgesEnergi6.jpg

Eidsvold Idrætsforening takker NorgesEnergi, håndballforbundet og ikke minst Espen Lie Hansen for en flott opplevelse og en herlig kveld.