Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Rema1000_aurskog_640x360.jpg
Foto: AFSK Håndball

Håndball i høstferien

REMA 1000 Håndballskolen ble arrangert seks steder i regionen, hvor håndballglede var nøkkelen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I uke 40 var det høstferie i regionen – noe som betydde håndballmoro med Rema 1000 Håndballskole. AFSK, Høland, Kolbotn, Korsvoll, Linderud, Sørumsand og Sinsen-Refstad har denne uken arrangert håndballskoler med stor suksess. Totalt har over 200 barn deltatt og tilbakemeldingene har vært veldig bra. 

Aurskog/Finstadbru SK med for første gang
I Aurskog ble Rema 1000 håndballskole arrangert for første gang, og mange glade barn dukket opp i hallen klare for nye utfordringer.
Aurskog3_Rema1000_640x360.jpgVi har alt i alt vært veldig fornøyde - særlig siden det var første gangen for oss, sier klubben, og påpeker at de har fått gode tilbakemeldinger både fra barna og instruktørene.

Aurskog5_Rema1000_640x360.jpg

Fullt hus på Sørumsand
Sørumsand IF-Håndballgruppa har gjennomført en fulltegnet håndballskole i høstferien med masse glade barn i alderen 6-11år. Vi har hatt barn på forskjellige nivåer, alt i fra de som aldri har sett en håndball til de som allerede har spilt noen år, sier Leder Glenn Løvberg.
Sørumsand_Rema1000_640x360.jpg

Ledet av Espen Næss hadde de flotte instruktører fra hjelpetrenere i egne lag til en fin gjeng utøvere fra SIF G14. Det har vært veldig moro, litt lek, mye aktivitet med ball og masse sosialt. Løvberg skryter også hemningsløst av flere som har gjort opplevelsen så bra:

  • Den fantastisk fine gjengen med frivillige fra Sanitetsdamene som hadde ansvaret for god og sunn mat.
  • Treningsstudioet Spenst Sørumsand, en av hovedsponsorene til SIF, som stilte med instruktør for barne-aerobic (noe som var veldig gøy …og veldig slitsom).
  • Deres lokale Trine´s Gokaker som leverte sine verdenskjente kanelsnurrer, så de kunne kose oss litt ekstra på avslutningsdagen.
    Sørumsand2_Rema1000_640x360.jpg

Upåklagelig stemning på Kolbotn
Kolbotn hadde nok en gang gleden av å arrangere Rema 1000 håndballskole. 48 barn fra 7-10 år deltok. De ble delt i 2 grupper og Kyrre som var ansvarlig byttet på hvilken gruppe han ledet. Med seg på laget hadde han Ola på 17 år som er keeper på herrelaget samt flere av J16-jentene som hadde dette som dugnad. Stemningen var upåklagelig, og barna var passe motivert og konsentrert, sier Elin Slenes.
Rema1000_Kolbotn_640x360.jpg

I løpet av dagen fikk de to pauser med frukt og drikke og en lunsj med brødmat. Siste dag avsluttet ble med eplekake. De hadde tross alt gått gjennom en lengre treningssamling.

Rema1000_Kolbotn4_640x360.jpg
Barn er gøy og håndball er gøy!

Linderud rekrutterte nye spillere
Linderud var veldig glade for at de fikk muligheten til å arrangere Rema 1000 Håndballskole, da de bor i et område i Oslo hvor ikke alle barna har de samme mulighetene. Lederen Pia Kristensen kan fortelle at barna syns at det var kjempegøy at det ble brukt eldre spillere i klubben som trenere.

- Det var 30 barn med på campen, og vi hadde 4 trenere per dag. De siste 15 minuttene brukte vi på å la barna å si hva de syns var gøy og hva de ville gjøre mer, sier hun og legger til disse tre punktene: 

  • Trenerne digget det da dette var et lavterskel-tilbud 
  • Herlig kontakt med lokal Rema butikk. 
  • Vi har fått 6 nye spillere 

Egen håndballskole på Sinsen-Refstad
Sinsen-Refstad hadde en intern håndballskole for barn i klubben i alderen 6 til 13 år. Selv om barna var veldig ulike i alder og ferdigheter, klarte trener Kjetil Andersen å lage et opplegg som passet alle. Samtlige av barna har mestret og hatt det gøy, og mange har lært mye nytt!
Sinsen-refstad640x360.jpg

- Alle øvelser ble tilpasset barnas alder, og de små har gjort de samme øvelsene som de store - bare med noen justeringer. Dette fungerte superbra, sier leder Camilla Tjelflåt, og fortsetter: Vi er svært fornøyd med høstferiens håndballskole, og det var barna også. Vi opplever at foreldre setter stor pris på at det er et tilbud til barna når det er skolefri.

Sinsen_refstad_640x360.jpg