Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2018haslum_kiel.png

Verdensstjerner til Norge

THW Kiel kommer til Norge 25. august, og klubber og lag i Region Øst får spesialtilbud på billetter.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den tyske klubben, som har vunnet Bundesligaen 20 ganger, Champions League tre ganger og EHF Cup tre ganger, skal spille treningskamp mot eliteserieklubben Haslum Håndballklubb i Nadderud Arena 25. august kl. 19:00. 

– Dette er stort for håndballen i vår region, og også veldig spesielt for Haslum og bærumshåndballen. Vi gleder oss enormt, sier Haslums assistenttrener Erlend Mamelund, som har en fortid som spiller i THW Kiel.   

– Vi vet vi har mange fans i Norge, og Skandinavia spesielt, og det er godt å kunne gi noe tilbake til alle som følger oss, sier Viktor Szilagyi, sportsdirektør i THW Kiel.

Han lover at det er tyskernes største stjerner som stiller på parketten når kampen blåses i gang lørdag 25. august kl. 19:00.

Spesialtilbud til klubber og lag i regionen
Haslum HK ønsker å gi noe tilbake til alle lag tilknyttet NHF Region øst, og senker derfor billettprisene på gruppebestillinger (gjelder klubber/lag og ved minimumsbestilling på 10 billetter).

– Vi har et mål om at flest mulig skal få oppleve denne kampen, uansett om man bor 10 minutter eller to timer fra arenaen. Det skal ikke koste skjorta å komme på denne kampen, og derfor har vi bestemt oss for at alle lag tilknyttet Region øst får et spesialtilbud på billetter til storkampen, sier mediesjef og markedskonsulent Eirik Oskarsen.

Tilbudet han prater om er følgende:

  • Ved bestilling over 10 stk. billetter til Haslum – THW Kiel får alle klubber og lag billetter til KUN KR. 50,- per stykk. (Bestilling skjer samlet på nett og må forhåndsbetales).

– Lagene får dette spesialtilbudet fordi vi vet at THW Kiel-spillerne er store forbilder for mange barn og unge rundt om i vår region, og du kan på mange måter si at dette er en måte vi ønsker å gi noe tilbake til de unge, lovende håndballstjernene, sier Oskarsen. 

Vi gjør oppmerksom på at bestilling av gruppebilletter skjer HER, og må bestilles innen 15. august.


Ved spørsmål, kontakt Eirik Oskarsen eller Silje Guldbrandsen i Haslum HK. 

Vi gjør for sikkerhets skyld oppmerksom på at NHF-frikort IKKE gjelder på denne kampen.