Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Jessheim3.jpg

Presisering av regler

NHF Region Øst presiserer poenggivning i Beachhåndball som gjelder vår region.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I klassen 13-14 år:

Det gis to poeng for avlevert skudd både mellom beina, samt skudd levert bak ryggen. Også andre spektakulære skåringer kan gis to poeng etter dommerens vurdering, for eksempel ved shoot-out. Dette kan være "å slå hjul" eller "salto". Angående hjul er det viktig at ballen ikke er nede i bakken, mens når det gjelder salto er det viktig at andre spillere ikke settes i fare. 

I klassen 11-12 år:

For denne klassen gis det ikke to poeng for spesialisten (spiller med vest).

Det gis fortsatt to poeng for skåring fra målvakt fra eget målfelt. Dette for å hindre at det er kun spesialisten som tar alle skudd. Vi ønsker heller å oppfordre lagene til å utnytte at de spiller i overtall. Derfor skal det gis to poeng ved godt oppbygget angrepsspill/kontraspill som fører til en frispilling og klar målsjanse. Det er ikke krav om noe minimums antall pasninger før frispilling.

Vi gjør oppmerksom på den regionale tilpasningen som omhandler spillerflyt; I Region Øst er det IKKE fri flyt mellom spillere. Bruker man spillere på flere lag i samme aldersgruppe mister man retten til å vinne puljen/serien. Vi vet at noen lag av til må benytte samme spillere på to lag for å få en hektisk hverdag til å gå opp. Klubber som ser seg nødt til en slik løsning innimellom, bes informere oss på e-post: nhf.ron@handball.no

Her er link til komplett reglement.