Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bilde_til_artikkel_nettside_900x675.png

Nye inntektsmuligheter for klubben din

Norges Håndballforbund har inngått et samarbeid med NorgesEnergi, som skal gjøre det enklere for håndballaget ditt å tjene penger til klubbkassen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Samarbeidet går ut på at NorgesEnergi gjennom produktene Gul supporterstrøm og Sponsorstrøm gir supportere og lokale bedrifter mulighet til å få en god strømavtale og samtidig støtte klubben sitt hjerte – uten at det koster noe ekstra.

Slik fungerer Gul supporterstrøm

Konseptet fungerer slik at for hver supporter som bestiller Gul supporterstrøm tilknyttet din klubb, får klubben 200 kroner fra NorgesEnergi. Når en supporter har hatt strøm fra NorgesEnergi i ett år, får klubben nye 200 kroner i klubbkassen. Allerede første år har klubben din da tjent hele 400 kroner per supporter. Men ikke nok med det! Så lenge klubbens supportere blir hos NorgesEnergi, får dere nye 200 kroner per supporter hvert eneste år – helt uten at dere selv trenger å gjøre noe.

Med et enkelt regnestykke betyr det at hvis 50 supportere bestiller Gul supporterstrøm tjener klubben din 20 000 kroner allerede det første året. Deretter får dere nye 10 000 kroner i klubbkassen hvert år så lenge de 50 supporterne forblir NorgesEnergi-kunder. Klubben din har med andre ord et stort inntektspotensial i Gul supporterstrøm.

Sponsorstrøm – et alternativ for bedrifter

Sponsorstrøm er et alternativ for lokale bedrifter som ønsker å sponse klubben din. Ved å få en bedrift til å bestille Sponsorstrøm tilknyttet din klubb, gir NorgesEnergi en andel tilbake til klubben din basert på bedriftens strømforbruk.
Bedriften får en gunstig strømavtale, samtidig som den kostnadsfritt bidrar til å økte klubbens inntekter.

Se video - supporterstrøm: 

Slik kommer klubben din i gang med Gul supporterstrøm og Sponsorstrøm

Flere klubber er allerede godt i gang, men det er fortsatt klubber som ikke har benyttet seg av inntektsmulighetene som ligger i Gul Supporterstrøm og Sponsorstrøm.
Denne uken har alle Håndballforbundets regioner fokus på strøm, og dette er derfor en god anledning til å komme i gang også i din klubb.

NorgesEnergi har tilrettelagt for at alle håndballklubber i Norge kan starte å selge Gul supporterstrøm. Det betyr at dere ikke trenger å kontakte NorgesEnergi for å sette i gang. Dere kan allerede i dag starte å spre budskapet til medlemmer, familie, venner og alle som kommer på kampene deres.

Her finner dere gode tips og forslag til konkrete aktiviteter dere kan gjennomføre for å få så mange som mulig til å bestille Gul supporterstrøm og Sponsorstrøm.