Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Temaserien_2324_640x360_13.jpg

Sesongens første Temaserierunde

Første runde for Temaserien jenter 13 år ble gjennomført i Bjørnholthallen den 14.10.23.

Bjørndal gjorde igjen en kjempegod jobb som sesongens første arrangør. Det ble en stemningsfull dag og alle tre banene var proppet full med aktivitet fra morgen til kveld. Vi vil takke Bjørndal for at de stilte opp, og alle andre involverte som gjorde at dette ble en stemningsfylt dag.

Tema for jenter 13 denne runden var «Plasskifte og pådragsspill mot nedgruppert forsvar».

Vi ønsket å se lagene skape overtallsituasjoner, vekslinger på spilleposisjoner, rom for seg selv og medspiller samt tempovekslinger, troverdighet og timing.
Omtrent alle lagene møtte på workshop og det viser seg at flere lag bruker det de lærte der under selve runden! Workshopene er kvelder for trenerne som er med på temaserien hvor de lærer hvordan temaene spilles.

For jenter 13 år runde 1 var topp fem plasseringen som følger (tilfeldig rekkefølge):
Nivå 1: Kolbotn, Torp, Vålerenga, Lisleby og Lørenskog
Nivå 2: Bækkelaget 2, Bøler, Vestby 2, Son og Holter

Vi ønsker å gratulere Vålerenga og Vestby 2 med tittelen som rundens lag i sesongens første Temaserien! Vi kan se at dere har øvd på tema og mestret dette kjempegodt. Det er tydelig å se at treneren har tatt med seg det de har lært på workshop inn i treningen!

Temaserien J13 N1 Vålerenga.jpg

Foto: Vålerenga J13

Temaserien J13 N2 Vestby.jpg

Foto: Vestby J13

Neste runde for J13 går i Oppsal Arena den 18.11.23 og vil da ta for seg tematikken «kant- og bakspilleravslutninger». Les mer om temaet her.