Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Takk for sesongen, dommere

Da ble det dessverre en brå slutt på denne sesongen. Vi i regionen ønsker å takke alle involverte.

For å oppsummere sesongen 2019/20, så startet vi med innføringen av E-læring som erstatning for regelkvelden for å telle på kvoten. Når vi ser på antallet som gjennomførte dette kontra regelkveldene tidligere sesonger, så var dette uten tvil en stor suksess. Dette kommer vi til å fortsette med.

I tillegg har vi har denne sesongen fått vært gjennom flere runder med boblemøter som vi innførte før denne sesongen. Et av de viktigste formålene med boblemøtene er å korte ned avstanden mellom regionen og dommerkontaktene, men også å skape relasjoner mellom dere dommerkontakter innenfor hvert område. Her har vi hatt noen utfordringer med å få alle dommerkontaktene i bobleområdet til å møte. Men, det har vært nye ansikter og nye klubber til stede på de fleste møtene. Tilbakemeldingene på disse møtene har vært gode, og de bobleområdene med godt oppmøte bærer preg av dette i form av større forutsigbarhet og ivaretakelse av klubbdommerne. Er det en ting vi fortsatt skal utfordre klubbene på er å sette i gang flere sammenkomster for egne dommere i klubb eller med naboklubben. Det å skape en møteplass for dommere hvor de kan diskutere regler, prate om situasjoner som har skjedd og løsninger på disse kan være med på å skape et samhold og trygghet som gjør dommergjerningen til noe de ønsker å fortsette med. Alle vi som jobber med dommere vet hvor mye arbeid som både skal planlegges og som skal løses på kort sikt, så vi er nødt til hjelpe hverandre. I mange av områdene har dette samarbeidet begynt å fungere veldig bra- og vi gleder oss til fortsettelsen.

En utfordring som vi alle kjenner på er dommerbyttene som kommer på kort varsel. Dette skaper utfordringer for dommere, klubber, spillere og alle involverte parter. Vi må alle etterstrebe og strukturere hverdagen vår. Samtidig oppi alt dette, så må vi skryte av ekstremt mange dommerutviklere, dommerkontakter og dommere som stiller opp på kort varsel og bidrar så godt det lar seg gjøre. Tusen takk.

På tampen av denne sesongen rakk vi få to debutant-par i eliteserien for kvinner og vi har flere lovende par i 2. div, utviklingsgruppene og i boblene. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Vi i Region Øst ønsker å takke dommere, dommerutviklere og dommerkontakter for sesongen som har vært.

Bruk tiden godt på å hvile, kunne regelboka, legge inn treningsøkter, og så er vi klare for ny håndballsesong når den kommer!