Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommerne fornøyd med bylagsturneringen

I forbindelse med bylagsturneringen ble det gjennomført en samling for trainee-gruppa på dommersiden.

Den 28. februar - 1. mars ble Intersport Bylagsturnering for landets 15-åringer gjennomført, hvor Region Øst blant annet kjempet til seg en gull- og en sølvmedalje.

Denne helgen var også dommerutvikling i fokus. Trainee er en utviklingsgruppe for dommere hvor hensikten er å utvikle dommere til kamper på nivå 2, NM junior, yngre sluttspill/mesterskap. Region Øst hadde ett par i trainee som deltok på samlingen, samt ett par som er kandidater til neste sesongs opptak til traineegruppa.

Under turneringen hadde dommerne en fellessamling med bylagstrenerne fra hver region på fredag. I tillegg til dette hadde de flere møter felles og med sine egne coacher. Dommerne fra Region Øst trekker frem besøket fra Nærbø sin trener Rune Haugseng som interessant. Her fikk de innblikk i noen nyttige og noen morsomme refleksjoner rundt dømmingen. Etter hver kamp dommerne dømte, hadde dommerparet og dommerutvikler en liten prat med trener fra hvert bylag. Her fikk dommerne tanker og innspill fra trenerne på ulike situasjoner i kampene.

Bylag2020_Dommere_Sondre_Erlend_RØ.jpg
Sondre Snersrud og Erlend A. Røneid følges opp i trainee-gruppa denne sesongen. De er fornøyde med samlingen og har fått mye nyttige innspill og tilbakemeldinger som kommer godt med på veien videre.

Bylag2020_Dommere_Sera_Ingrid_RØ.jpg
Sera Madeleine Elstad og Ingrid Krosby er trainee-kandidater til neste sesong, og er et nysammensatt par denne sesongen. De har tatt store steg sammen til tross for snart kun en sesong sammen. De forteller at denne helgen var veldig lærerik, hvor de på håndballbanen innså at de har fremdeles mye å lære av hverandre og at de utenfor banen ble enda bedre kjent som venninner.

Region Øst er fornøyd med innsatsen dommerne gjorde denne helga og ønsker de lykke til videre i deres utvikling.