Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr
Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommer barnehåndball

Kurset har som mål å gi deltakerne en verdibasert innføring i ideen bak barnehåndballen og det å veilede unge utøvere i sine første møter med håndballen. Forstå betydningen av god kommunikasjon samt skape forståelse for bruken av de tilpassede spillereglene.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

EMNE 1: Innhold og målsetting EMNE 4: Regelkunnskap
EMNE 2: Holdninger EMNE 5: Forberedelse til praksis
EMNE 3: Kampledelse EMNE 6: Praksis
   
KURSPLAN BARNEKAMPLEDERKURS Målet med Barnekamplederkurset er å gjøre deltakerne i stand til å:  
Hovedmål Tilegne seg kunnskap om den verdibaserte ideen barnehåndballen bygger på, og det å veilede unge utøvere i sine første møter med håndballen. Forstå betydningen av god kommunikasjon samt skape forståelse for bruken av de tilpassede spillereglene.  
Fokusområder Teoretisk opplæring og praktiske øvelser i hall.  
Minimumsvarighet 6 timer undervisning, fordelt mellom teoretisk og praktisk undervisning med instruktør. NHF bestemmer denne fordelingen.  
Praksiskrav Barnekamplederkurset skal gjennomføres med minimum 150 minutter teori og 210 minutter praksis underveis i utdanningen. NHFs regler for dokumentasjon og evaluering gjelder.  
Målgruppe Nåværende og tidligere aktive utøvere, ungdom, voksne og foreldre med kjennskap til håndball som ønsker å bli barnekampleder for utøvere på nivå opp til G/J 11.  
Deltakere 8-16 deltakere.  
Opptakskrav Ingen.  
Vurdering Deltakerne skal ha oppnådd de kompetansekrav som stilles. Vurderingsform: Fullført/Ikke fullført.  
Autorisasjon som barnekampleder Autorisasjonen gis av NHF og er basert på et utdanningsløp (ikke på funksjonsnivå) når en barnekampleder har: Tilfredsstilt kompetansekravene som er satt og deltatt på minimum 80 % av undervisningen pr. modul.  
Kursbevis Etter endt kurs skal det utdeles kursbevis. Kursbeviset skal inneholde kurstittel, timetall, emner, tid og sted. NHF har ansvar for kursbevis.  
Kursmateriell NHF har ansvaret for alt kursmateriell.  
Etterutdanning (EU) NHF har ansvar for EU.  
Instruktør NHF har ansvaret for alle instruktører. For å være instruktør på Barnekamplederkurs må personen ha idrettsfaglig høyskoleutdanning, NHF instruktørutdanning eller annen relevant kompetanse.  
Kursarrangør NHF er ansvarlig for kurs og gjennomføring.  
Organisering NHF har ansvar for organisering av kurs.  
Økonomi NHF bestemmer kursavgiften.