Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Praktisk informasjon

Mye av den praktiske informasjonen rundt RLM-samlinger er lik for hver samling. Vi har derfor samlet nødvendig informasjon her, både for tilreisende spillere og de som ikke har så lang reisevei. Trykk på boksene under for å lese den informasjonen du har behov for.

Vår ambisjon er å MOTIVERE til mer selvstendighet og ansvarlighet i daglige treningsarbeid. Dette fordi det er i det daglige treningsarbeidet størst utvikling og påvirkning skjer. Hos unge utøvere må også klubb bistå med dette i læringsprosessen.

RLM-samlinger på dagtid består ofte av to håndballtreninger. En av de er ofte delt med fysisk trening i tillegg til håndballaktivitet. Vi anbefaler ingen spillere å delta på klubbtrening samme kveld som samling, men vente til neste dag med ny trening.

Vårt ønske er at klubb legger til rette for at innkalte spillere er ”fit for fight” til samling. Dagene før samling bør være lagt til rette treningsmessig og eventuelt deltakelse kamp. Er det mulig styres spiller unna kamp dagen før samling. Mellom samlingene oppfordrer vi klubbene til å legge til rette for spillerutvikling.

Med det mener vi bl.a.:

 • Balanse mellom treninger og kamp, også hvilken type trening.
 • Kandidater til våre arenaer får en treningspåvirkning i klubbregi som ivaretar utvikling. Vi er opptatt av at helheten til spilleren blir ivaretatt igjennom:
  • Ca 1/3 trening sammen med spillere som har kommet lengre (differensiering / hospitering).
  • Hver klubbtrening med øving i spillsituasjoner som er kamplike (spesifisitet).
  • Hver klubbtrening minimum 1/3 med fys-trening (prestasjonsfremmende og utvikle forutsetningene).
  • Egentrening med fokus mental - og fys-trening.

I vår idrett gjennomføres mange av kampene i helger. Viktig at klubb vurderer hver enkelt spiller sin totalbelastning over tid, og at spillere får nok tid til fysisk trening i tillegg til håndballtrening og kampaktivitet.

Transport t/r Trondheim organiseres/bestilles av den enkelte. Sjekk gjerne med Victoria Koen (906 26 705) om du er usikker på pris/valg av transportmiddel. Ungdomsbillett bør bestilles der det er mulig. Se egen informasjon om refusjon knyttet til reise. Tilreisende spillere markert med stjerne i innkallingen organiserer vi hotellrom for. Viktig at man gir beskjed om man har privat overnatting og ikke benytter hotellrommet.

De som bor på hotell blir plassert på dobbelt- eller trippelrom. I noen få tilfeller kan det bli 4-mannsrom. På samlingsdag tar man buss til hallen hvor samlingen foregår. Se egen informasjonsblokk om buss internt i Trondheim. 

ATB-appen kan være kjekk å laste ned for å kjøpe bussbillett.

Flybussen benyttes til å komme seg fra Værnes til Scandic Lerkendal (billigst å kjøpe billett på nett, husk å velg barn/ungdom/student).

Sjekk i innkallingen hvor du har samling!

Samling i Leangen Bydelshall
Fra Scandic Lerkendal til Leangen Bydelshall tar dere buss nummer 10 til Bromstadsvingen. Det tar ca. 30 minutter med buss. Deretter tar det ca. 10 minutter å gå til Leangen Bydelshall.
Regn med dette når dere planlegger bussreise fra hotellet til hallen.
Spør gjerne i resepsjonen hvor dere finner bussholdeplassen «Lerkendal».

Etter samlingen kan man gå til bussholdeplassen «travbanen», ca 15 min å gå. Da går flybussen direkte fra der til Værnes.

Samling i Utleirahallen
Holdeplass for buss er 100 meter fra hotellet. Ta buss nummer 11 mot Risvollan. Gå av på holdeplass "Risvollan senter" og gå 10-15 min ned til hallen. Det er også dagligvarebutikk på senteret ved bussholdeplassen hvor det er mulighet for å kjøpe med seg lunsj hvis man ikke smører matpakke på hotellfrokosten.

For de som benytter fly på hjemreisen kan man ta rutebuss inn til sentrum og ta flybuss videre til Værnes. Om det lar seg gjøre kan man få skyss av spillere/spillerutviklere som kjører retning Værnes for å gå på flybussen fra egnet holdeplass. 

Samling i Trondheim Spektrum:
Holdeplass for buss er 100 meter fra hotellet. Ta en av bussene som går i retning sentrum. Gå av på "Studentersamfunnet" og gå 10-15 min ned til hallen. Det er dagligvarebutikk på vei ned mot hallen ved St. Olavs hvor det er mulighet for å kjøpe med seg lunsj hvis man ikke smører matpakke på hotellfrokosten. 

Samling i Husebyhallen eller Kolstad Arena

Holdeplass for buss er ca. 100m fra hotellet. Ta en buss som går ut av byen og sørover. Buss nummer 2 går til "Saupstadsenteret". Ca. 15 min busstur, og ca. 10 min gange fra buss til Husebyhallen eller Kolstad Arena (bak Huseby). Ligger også butikker nært hallen og bussholdeplassen.

Viktigst er å vite at når man får beskjed om å bestille billigste flybillett eller transportalternativ, er det viktig å sjekke flere alternativ. Ofte er det ungdomsbilletter tilgjengelig. Bestill tidlig, vi følger med priser og når billetene er bestilt! Her forventer vi et samarbeid hvor dere gjør en innsats for lavest mulig kostnader. Vi refunderer ikke fullt beløp om det ikke er gjort etter "reglene" under eller ikke er gått i dialog i forkant.

 • Utgifter under 400,- refunderes ikke, og kan regnes som egenandelen for deltakelse.
 • Buss internt i Trondheim og t/r flyplass dekkes i utgangspunktet ikke, og regnes inn som "egenandel" 400kr.
 • Rimeligste flyreise (ungdomsbillett) fra Salten og nordover refunderes i sin helhet. Er det høye flykostnader - gå i dialog med Victoria Koen før bestilling. Flybuss dekkes ikke da det inngår i nevnte egenandel.
 • Taxi dekkes sjeldent, da må det avklares på forhånd og være spesielle årsaker.
 • Fra Helgeland, Namdal, Møre og Romsdal er det buss eller bilgodtgjørelse som refunderes. Eventuell ungdomsbillett fly må godkjennes av Victoria Koen (906 26 705) i forkant av bestilling for å få det refundert.
 • Ta vare på kvitteringer knyttet til fly/annen transport og lever inn i refusjonsskjema sendt på sms ETTER samling.Mangler du link, send sms til Victoria Koen (906 26 705).
 • Refusjon utbetales 1 gang per måned mot kvitteringer på utgifter. Er det forsinkelser skyldes det ofte at man ikke har sendt inn gyldig kvittering, riktig kontonummer eller liknendne.
 • I hver innkalling står det frist for innlevering av kvittering, de som ikke sender innen fristen får ikke utbetalt refusjon. Det er alltid max 1 måned etter samlingsdato, så hvis det ikke står dato i innkalling gjelder det inntil en måned etter samlingsdato. Innsending etter det refunderes ikke. 

Anbefaler alle å være litt i forkant og søke på billigste alternativ på ulike ting knyttet til reisen. Flybuss har student-/elev-/barnebilletter, og flere busser tar også en rimeligere sum ved betaling digitalt enn på bussen. Last ned apper som gir billigere billetter.

Hvis du har vært forhindret fra å trene for fullt de to siste dagene før samling grunnet sykdom eller skade forventes forfall. Vi ønsker spillere som kan delta for fullt på samling, både i løp, hopp, kast, skudd og alt annet håndball har å by på. 

Vi anbefaler alle å sjekke aktivitetsplanen for når videre samlinger er, slik at man kan være forberedt på et eventuelt uttak i sin egen plan og slippe å melde forfall fordi man er bortreist. 

Gjennom samlingene ønsker vi å bevisstgjøre utøverne rundt selvstendig treningsarbeid. Det gjør også at vi ønsker at spillerne selv står ansvarlig for å stille eventuelle spørsmål eller melde forfall til aktivitet.

Forfall meldes til Victoria Koen per tlf på 906 26 705. Skriv fullt navn, klubb, årskull og hvilken samling det gjelder. I tillegg ønsker vi en kort begrunnelse bak forfallet.