Annonse:
Verdiløftet
Annonse:
Verdiløftet

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2021-hummel-ball-håndballmål-640-360-foto-maren-grini.jpg
Foto: Maren S. Grini / NHF

Hva er RLM?

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Regionalt landslagsmiljø (RLM) er kartleggingssamlinger for de av våre utøvere som kan sees på som aktuelle for sentrale landslag. Norges Håndballforbund Region Nord har jenter og gutter hver for seg. Hver sesong er det regionale knyttet opp mot de fire yngre landslagene våre. Alle landslag har oppstart i partall - som betyr at RLM04 består av spillere født i 2004 og 2005 på lik linje med at RLM06 består av spillere født i 2006 og 2007.

Sesongen 2022/2023 har vi samlinger for følgende Regionale landslag:
* RLM 04 (jenter)
* RLM 04 (gutter)
* RLM 06 (jenter)
* RLM 06 (gutter)

Hvert miljø har fire dagsamlinger gjennom sesongen. Det innebærer at spillere som blir tatt ut til dette tiltaket må ha fri fra skolen de dagene det er regional landslagssamling. I tillegg kan det komme helgesamlinger. Landslagstrener(e) er tilstede på to samlinger, henholdsvis en før jul og en etter jul.

I vår region innebærer en slik samling litt mer reise enn for andre. Noen må komme med fly kvelden før samling, og overnatte på hotell i regi av oss. Andre må komme med bil eller kollektivtransport dagen før, og får hotellovernatting dekt av oss. Andre bor i nærheten og har kort vei til samling. Mer informasjon om dette under "praktisk info".

En stor del av tiltaket er også å utfordre utøverne på å ta ansvar for egen utvikling, og lære seg å være mer selvstendig. Ønsker man en plass på landslaget er selvstendighet en viktig faktor for det.