Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gruppebilde
Foto: Mari Kojen Rognmo

En vellykket nasjonal inspirasjonssamling

Nasjonal inspirasjonssamling for TH-gutter, med gode tilbakemeldinger fra trenere, ledere, ledsagere og spillere.

Sist helg var 30 gutter som spiller i REMA 1000 Hjerteligaen, invitert til ei treningssamling på Olympiatoppen og NIH. Fra hver Region deltok 5 gutter i alderen 17 - 40 år.

Spillerne ble valgt ut av regionene og målet var å få med gutter fra flest mulig aktive TH-lag (TH = tilrettelagt håndball) i den enkelte region.

Det var en flott opplevelse å ta imot en spent gjeng som ankom til lunsj på lørdag. De kunne fortelle at det ikke hadde vært mange timer med søvn natta før de skulle reise hit, til det spennende opplegget som de var invitert til å delta i.

Etter velkomst og presentasjon, ble det ei økt i hallen på Norges Idrettshøgskole (NIH,) hvor spillerne ble gledelig overrasket over at den tidligere landslagsprofilen Karoline Dyhre Breivang kom og holdt ei flott økt med tips og ideer. Motiverte og ivrige spillere deltok med glød og iver og fikk med seg mange gode råd og ideer til egen utvikling som håndballspiller.

Øktene i hall lørdag og søndag ble ellers gjennomført av rutinerte trenere, som Nina Tomteberget (Brane Tigers), Charlotte Ree (Storhamar) og Espen Helland (Ålgård). Stor takk til disse for flotte, lærerike og artige økter.

Lørdag kveld var det felles middag og sosial samling med ulike leker og spill. Her kom også konkurranseinstinktet frem, og spillerne fikk mulighet til å stifte nye bekjentskap.

Det ble også tid til gode samtaler rundt trening, kosthold og fair play, hvor deltakerne bidro med gode innspill, som førte til gode diskusjoner.

NHF er virkelig imponerte over den glød, iver og innsatsvilje som spillerne viste under samlingen.

Alle sto på og bidro sterkt, både på og utenfor banen og skapte et sosialt fellesskap der alle ble sett og inkludert. Alle dro hjem etter to dager med mye gøy og latter, mange gode treningstips og ikke minst mange nye venner i sine kontaktlister på telefonen.

- En fantastisk helg med positive gutter som holdt et høyt nivå er over. Den aller første samlingen for TH gutter er unnagjort og resultatet ble en helg fylt med gode minner, godt samhold og mye læring. Guttene fikk utfordret seg og prøvd seg både i nye posisjoner og i nye øvelser som de tar med seg tilbake til klubb, sier mangfolds- og inkluderingsanvarlig i NHF, Benedicte Fjeldberg.

Eva Skei takker også trenere og ledsagere fra de ulike regionene for fantastisk hjelp og støtte under hele samlingen!