Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2024 - Dommersamling Hegra.jpg

Hegra IL har hatt dommersamling

- Det ble en kveld med mange gode innspill og ivrige dommere som spurte og var interesserte.

I starten av februar hadde Hegra IL samling for sine håndballdommere. Fokuset for kvelden var faglig input og det sosiale for dommerne. Det ble servert pizza og brus, samtidig som dommerne fikk høre litt fra av klubbens nasjonale dommer, Svein Beruld Andersen. Dommerkontakt i Hegra forteller at Andersen fortalte om sin egen dommerkarriere og om hans vei til å bli nasjonal dommer. Videre fokuserte han på samspillet i dommerparet, samt gikk gjennom ulike kampsituasjoner og mulige løsninger på de. Han utfordret også noen av de eldste unge dommerne til å si litt om hva de synes er artig med å dømme og hva som gjør at de nå ønsker å ta steget videre med Dommer2-kurs. 

- En kveld med mange gode innspill og ivrige dommere som spurte og var interesserte. Vi er stolte av jobben de gjør for klubben vår! Sier Dommerkontakt for Hegra IL, Silje-Mari Hegge Aasan

Hegra IL har 14 aktive barnekampledere som dømmer kamper i egen klubb til og med J/G11 år. Hegra har også 8 dommere med Dommer 1-utdanning eller høyere dommerutdanning. Klubbens dommere får tildelt klær med klubbens logo, noe som bidrar til å skape tilhørighet og samhold.