Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gruppe 1 dommere - MN.jpeg

Dommeroppsett ut sesongen er publisert

Har du sjekket dommerdagboka di? Dommeroppsettet ut sesongen er publisert i de fleste sonene.

Dommeroppsettet for resten av sesongen er publisert for de fleste sonene. Vi ber alle dommere sjekke dommerdagboken i TurneringsAdmin og se over om kampene som er tildelt passer. Skulle det være kamper som ikke passer må det sendes inn fritakssøknad 10 dager før kamp. Vi ber også dommerne om å oppdatere sine tidssperrer, antilag og habilitetssperrer. Dette ble det åpnet for igjen da oppsettet ble publisert ut året.  

Dommerdagboken kan du også enkelt sjekke i appen MinHåndball. Hvis du ønsker å motta varsler når dommeroppdragene publiseres, kan du huke av for varslinger som dommer i appen MinHåndball. Vi minner om at appen kan logge seg ut, så det er viktig at det sørges for at du er innlogget.  

Endringer i dommeroppsettet kan forekomme, så det anbefales at dommerdagboken sjekkes jevnlig. Per dags dato er det flere kamper som ligger uten spilletidspunkt, så omberamminger kan forekomme.

Vi minner om fristen på 10 dager før kampdag for å melde forfall til kamp. Er det under 10 dager til kamp må du selv finne erstatter, dette meldes inn i fritaksøknad i TurneringsAdmin.

Skulle du bli berammet til en kamp når det er under 10 dager til kampdag, så vil det være et unntak fra denne regelen. Det samme gjelder akutte hendelser. Ved sykdom i helgen du har et oppdrag, må du selv forsøke å finne erstatter. Viktig at du varsler dommermakker på kampen og lagene.  

Har du spørsmål om hvordan melde forfall, bytte av dommer, søke ledige oppdrag eller dommerregninger, sjekk ut "Ofte stilte spørsmål på vår hjemmeside. 

Er ikke dommeroppsettet publisert i din sone? Eller har du andre spørsmål om dommeroppsettet? Se hvem du skal kontakte her under “Våre soner”