Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2024 - Ungdomsrådet.png

Ungdomsrådet i Region Nord

Region Nord opprettet Ungdomsråd i 2023. Det er sammensatt av 6 ungdommer, fra hele regionen.

Ungdomsstemmen både må og bør høres. Dette er en viktig faktor for at norsk håndball skal utvikle seg i framtiden.

På regionstinget i 2020 vedtok Region Nord å opprette Ungdomsråd for første gang. I løpet av tingperioden ble det arbeidet med å rekruttere ungdommer til å sitte i rådet. Under regionstinget 2023 ble ungdomsrådet presentert med medlemmer mellom 16 og 22 år.  

Vårt Ungdomsråd er sammensatt av 6 ungdommer fra hele regionen:

Martin Dønland, leder
23 år
Tromsø HK og Tromsøstudentenes idrettslag
Jeg er med i regionens Ungdomsråd for å fremme unges engasjement og bidrag til idretten. For meg er Ungdomsrådet en gylden mulighet til å bli bedre kjent med hvordan det arbeides med å utvikle håndballen i nord. I tillegg får jeg tatt del i en større arena som er med på å bidra til at flere deltar i idretten lengre.

Martin 2.jpg

 

Imre Woldseth, nestleder
18 år
Charlottenlund SK
Jeg har alltid vært håndball interessert både som spiller og dommer. Så ble med i ungdomsrådet fordi jeg ville se hva som foregikk bak kullisene.

Imre.jpeg

 

Johannes Sørensen
21 år
HK Landsås
Jeg vil være med i Ungdomsrådet for å lære mer om hvordan man jobber med håndball, og alt det som foregår rundt selve sporten. Jeg ønsker også å være med for å si min mening, og kunne påvirke valg som tas. 

Johannes.jpeg

 

Linnea Brekke Nes
16 år
Volda HK
Jeg vil jobbe for at håndballen skal være et hyggelig sted for alle - uansett alder, og at det skal være en fin møteplass. Jeg ønsker å bidra til at dommere i min aldergruppe får gode dommertilbud, samt at det å være dommer skal være attraktivt.

Linnea 2.jpg

 

Malene Sommervold
20 år
Klæbu IL
Jeg er med i Ungdomsrådet for å kunne være med å utvikle håndballen i regionen gjennom forslag og innspill fra oss ungdommer.

Malene.jpeg

 

Vilde Hegge Aasan
17 år
Hegra IL og Utleira IL
Jeg ønsket å være med i Ungdomsrådet for å lære mer om hvordan et forbund styres. Med et slikt råd kan vi hjelpe regionen med å få innspill og synspunkter fra et annet perspektiv, noe som er veldig gøy å få sjansen til å være med på. Spenningen med at dette var noe som var helt nytt i Region Nord, var også en faktor til at jeg ville være med i dette rådet. I tillegg få muligheten til å samarbeide og bli enig om ting sammen med andre som vi ikke kjenner fra før.

Vilde.jpeg