Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

RLM J08 høst23.jpg

Uttak til RLM-samlinger i januar 2024

Det nærmer seg jul og litt roligere dager for de fleste, men like over nyttår smeller det i gang igjen med nye RLM-samlinger.

Det er nå like før jul publisert uttak til RLM-samlingene i januar for spillere født 2006-2008. Samlingene kommer tett på etter jul, og vi ønsket å gi litt forutsigbarhet. Det vil utover våren komme flere samlinger, og det er som med andre uttak rullering, da det er mange spennende og aktuelle spillere i disse alderskullene. Bruk derfor tiden i julen og inn i det nye året på å legge ned en god innsats selv både på klubbtrening og på egen hånd. Du har som spiller selv ansvar for egen trening og har stor mulighet til å påvirke din utvikling.

Det vil også i januar gjennomføres Utfordrer-RLM 3 steder, og uttak til disse vil komme i starten av januar. Datoer og uttak for disse vil komme her for jenter og her for gutter.

Vi ønsker alle en riktig god jul, og du skal også koble av og kanskje trene litt alternativt. Samtidig anbefaler vi å ikke kun ligge på latsiden, men å få inn litt trening mellom julemiddager og hyggelig samvær med familie og venner.

Trenere for jenter født 2008

For trenere som har jenter født 2008 vil vi også informere om at LK08-trenerne som er på besøk på RLM-økten 11. januar kommer til å holde et møte for trenere 16:00-16:45. Dette vil vi lage til et hybrid møte, som betyr at du kan møte opp i Myrahallen for å delta fysisk, men også via Teams til oppgitt tidpunkt. Mer informasjon og påmelding vil komme der hvor innkallingen ligger.

____________________________________________

For å lese mer om RLM (Regionalt landslagsmilljø) eller finne uttak fra tidligere eller kommende kan du trykke her!

Uttak for januar kan du finne her:

Jenter 2008

Gutter 2008

Jenter 2006/2007

Gutter 2006/2007