Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023 - webinar UHT
Foto: Mari Kojen Rognmo

- et flott kurs for oss som er trenere!

Nettmøte for å gi trenere informasjon om våre verdier, våre regionale spillerutvikling og vår trenerutdanning.

Mandag 13. november ble det holdt webinar for trener i ungdomshåndballen. Det samme webinaret ble gjennomført både på dagtid og på kveldstid. Det var 125 som deltok, og webinaret var åpent for alle, men primært rettet mot trenere for lag i alderen 13-16 år.

Hensikten med møtet var å gi trenere informasjon om våre verdier, våre regionale spillerutvikling og vår trenerutdanning. I tillegg til faglig påfyll innenfor aktuelle tema i ungdomshåndballen. Det faglige innhodet i nettmøtet inneholdt "vanndråper i overflaten" og gikk ikke i dybden på alle tema vi var innom. Hensikten var også å gi noe innsikt i hva utdanningen vår inneholder, og motivere og inspirere til å ta denne for mer faglig tyngde og bli tryggere i trenerrollen. Gjennom møtet hadde vi også ulike "polls" hvor deltakerne fikk reflektere og være litt aktive, noe som også gir oss som kursholdere litt bedre innsikt i treneres hverdag og tanker.

Deltakerne hadde mulighet til å stille spørsmål underveis i møtene og til slutt, som vi fikk besvart underveis. I tillegg får deltakerne på møtet tilsendt materialet fra møtet i etterkant, hvor noe var lesestoff og noe kan brukes videre for egenlæring.

Tilbakemeldingene fra deltakerne direkte etter møtet var utelukkende positivt. "Nyttig", "flott kurs", "masse å ta med seg fra slidene og møtet" og "dette var bra" er blant tilbakemeldingene som kom. Det var også gøy å høre at det var deltakere med fra andre regioner enn Region Nord, selv om møtet var satt opp med fokus på det som gjelder vår region. Mye av innholdet var likevel generelt og kan være nyttig for alle. Møtet ble holdt av Geir Nicolaysen og Victoria Koen. Geir er ansvarlig for Region Nord sin trenerutdanning, og Victoria er anvarlig for Region Nord sin spillerutvikling.

Ønsker du trenerutdanning - klikk her!