Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023.11.07 Støren håndball.png

Håndballsesongen 23/24 er endelig i gang!

Støren og Melhus har hatt kick-off for sine lag i alle aldre for å markere at håndballsesongen er i gang.

Endelig er håndballsesongen 2023/24 for alle lag i alle aldre i gang. Noen har valgt å ha et kick-off kveld og samle alle lag i sin klubb.

Inge Hovd Gangås fra Melhus forteller om deres kick off:
Melhus håndball kastet i gang 23/24 sesongen med VM-maskoten Vilje på besøk! Vi hadde kick-off i Melhushallene med presentasjon av alle spillere, fra 2 divisjon til 7-åringene som har hatt en håndballtrening så langt. Det ble danseshow med Melhus Onstage og Fariplay hilsen fra styret. 

Etterpå vartet seniorlagene og sponsorene opp med egen Fanzone, kveldsmat til alle spillerne, og kaffe og kaker til foreldre og besteforeldre. 
Det er et godt tegn når ungene ikke vil hjem og foreldrene tar en kaffekopp til - med andre ord, det ble stor suksess!
VM-maskoten Vilje var på besøk og guidet de yngste lagene under innløpet og etterpå tok hun noen runder med high-fives og klemme før hun dro videre.

2023.11.07 Melhus håndball.jpg

Erika Langland fra Støren forteller om deres kick-off:
For å markere at håndballsesongen 2023/24 er i gang, begynte styret i Støren håndball planlegging av kick-off. Etter noen år med pandemi, samt endring av personer i håndballstyret, var dette en fin anledning til å starte litt på nytt. Mange ideer angående rekruttering og videre drift av håndballgruppa er på plass, og allerede har vi flere lag enn på lenge med ca. 160 spillere fordelt på 12 lag.

Et slikt arrangement hvor alle spillere møtes på tvers av lag, og vises sammen som en hel klubb, vil forhåpentligvis skape følelse av fellesskap, tilhørighet og glede. Med dette i bakhode valgte vi også å investere i trenings t-skjorter til alle spillere og lagledere med Støren håndball trykket på brystet. For mange av spillerne oppleves det positivt å kunne stå med eldre spillere de ser opp til, i lik drakt og representere en hel klubb sammen.
 
For å få i gang aktiviteter valgte vi å ha en mini-fanzone en time før selve arrangementet startet. Her ble samarbeidspartnere invitert til ha ulike aktiviteter/konkurranser som for eksempel lykkehjul, kastekonkurranse, give aways eller smaksprøver. Håndballgruppa selv sto for tegnekonkurranse med «håndball er gøy» som tema, treff på tverrligger og loddsalg. Premier for loddsalget ble sponset av lokale bedrifter i nærmiljøet, som stilte seg positiv til å bidra med mange flotte premier. Fanzone ble ett positivt treffpunkt før arrangementstart, som vi gjerne vil ta i bruk og videreutvikle til framtidige kick-off.
 
Etter en fin presentasjon av alle lag med lysshow og røykmaskin under innløp, ble det noen minutter med årets BlimE- dans, noe de yngste lagene hadde god kontroll på. Videre utdeling av pølser m/brød og saft til alle spillere, sponset av Norsk Kylling.
Under herrekampen var det en fullsatt tribune med rundt 400 tilskuere. Uten støtte fra næringslivet ville ikke arrangementet vært mulig, og vi anser hele arrangementet som svært vellykket for både store og små.