Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nettmøte barnehåndball deltakelse.jpg

- Takk for et lærerikt møte om barnehåndball

I oktober gjennomførte vi nettmøter for barnehåndballtrenere i Region Nord, dette ble stor suksess.

Ca. 450 personer deltok på våre nettmøter om barnehåndball. I uke 43 og 44 gjennomførte vi 4 nettmøter med samme innhold og tematikk. Møtene var for både trenere, lagledere, dommere, foresatte, engasjerte i styret, sportslige ledere og lignende. 

Formålet med møtet var å tilby en møteplass med litt faglig påfyll for personer som har en funksjon eller tilknytning til lag fra 9 til 12 år. Del en var for alle og omhandlet barnehånball generelt, mens siste del var valgfri for de som har en funksjon i J/G9 og 10, og tok for seg Temaserien. 

Gjennom møtene var det rom for deltakerne til å stille spørsmål, noe mange gjorde. De ble besvart og ga også gode grunnlag for videre diskusjoner og informasjon. Etter alle nettmøtene var det mange tilbakemeldinger fra deltakerne på at dette var lærerikt, nyttig, informativt og inspirerende. 

Vi har også nå invitert til nettmøte for personer med funksjoner eller tilknytning spillere/lag i ungdomshåndballen. Det vil gjennomføres to nettmøter for ungdomshåndballen 13. november. Primært er det for de tilknyttet 13-16 år, men kan også være nyttig for de som trener eldre eller yngre lag. Du kan lese mer om det nettmøtet her!

Deltok du på nettmøtet og ønsker å ta utdanning? Da kan du lese mer her!