Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

SPU 2324 forside 05.png

Spillerutviklingsmodellen 2023/2024

Les om årets spillerutviklingsmodell og hvilke tiltak vi har sesongen 23/24 i spillerutviklingsheftet.

Sesongens spillerutviklingsmodell er godt forklart i spillerutviklingsheftet vi har utarbeidet. I tillegg kan du finne nødvendig informasjon på de aktuelle tiltakene under spillerutvikling på Region Nord sine sider.

Vi har denne sesongen valgt å legge ned et grundig arbeid i SPU-heftet for å gi god informasjon om vår spillerutviklingsmodell. I tillegg har vi laget et skjema hvor du kan legge inn spørsmål du har etter å ha lest gjennom heftet. Link til skjema finner du i forbindelse med spillerutviklingsheftet. Vi besvarer spørsmålene direkte per mail eller tar opp de viktigste spørsmålene via webinar eller videoopptak. 

All informasjon om spillerutvikling vil fortløpende gjennom sesongen publiseres her. Fra denne siden kan du klikke deg inn på de aktuelle sidene du vil se på. Innkallinger til samlinger publiseres på de aktuelle sidene. 

Etter høstferien vil vi tilby et webinar om Regionalt landslagsmiljø (RLM) sammen med RLM-trenerne. Det vil komme mer informasjon om dette, men vi håper alle trenere i de aktuelle årskullene tar seg tid til det webinaret.

Til slutt vil vi minne om at utviklingen av spillerne primært skjer i klubb. Våre spillerutviklingstiltak kan bidra med tilbakemeldinger, referanser og inspirasjon til videre treningsarbeid i klubben.

Spillerutviklingsheftet finner du ved å trykke her!