Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023 Håndballskole - Støren.jpg

Moro på håndballskole i høstferien!

I høstferien ble REMA 1000 Håndballskole gjennomført - det var godt over 500 deltakere.

Nok en gang ble REMA 1000 Håndballskole arrangert – hvor mange barn har fått lære verdens morsomste ballspill. Det ble arrangert 7 steder i Region Nord, og det var godt over 500 deltakere. Tilbakemeldingene fra klubbene viser at gjennomføringen har vært en suksess. Her kan du lese noen av dem:

Støren

61 barn fra Støren, Soknedal, Rognes, Singsås, Hovin, Gåsbakken og Rena har meldt seg på håndballskole på Støren. Håndballskolen er et fint tilbud for barn i barneskolealder i høstferien. Det er åpent for alle, og førstemann til å melde seg på.
- Dette er det første møtet med håndball for mange. Og håndballtreningene startet opp etter høstferien, så det er fint i forhold til rekruttering, sier Erika Langland, leder i Støren håndball. 

REMA 100 Håndballskole Støren.png

Bjugn

Det var en vellykket håndballfest over 3 dager, med mye moro! Det ble mye håndball og teknikk, samt litt fri lek mellom slagene. Tilbakemeldingene tyder på et veldig flott arrangement, og flere av barna som deltok kom hjem og var storfornøyd. Som en av de yngste spillerne svarte da hun ble spurt om hun var fornøyd med håndballskolen - Nei, jeg er ikke fornøyd, for håndballskolen burde ha vart i minst 4 dager lenger!

REMA 100 Håndballskole Bjugn.png

Brønnøysund

Det var en suksess fra start til slutt, fornøyde barn, instruktører og arrangør! Fantastiske flinke instruktører som bidro til at håndballskolen ble en suksess, G14 OG J14 fra Brønnøysund IL. De opplevde en utrolig flott service fra lokal kjøpmann på Rema 1000 i Brønnøysund.
- Vi e strålende fornøyd med gjennomføringen, og håper vi har klart å rekruttere mange nye håndballspillere, sier Lill Kari Brønmo Elden, leder i Brønnøysund IL håndball.

REMA 1000 Håndballskole Brønnøysund.png