Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dugnad Harstad 3-100.jpg

Det ble løst på en helt fantastisk måte!

Å få være med i kulissene ga oss som klubb mye bedre innblikk i måten regionen ønsker å jobbe på framover.

Helgen 6. - 8. oktober 2023 ble det gjennomført SPU-helg tre plasser i Nord-Norge: Mo i Rana, Harstad og Alta. Helgen inneholdte både SPU-samlinger og Trenerskole. Det deltok godt over 500 spillere i aktivitet, og over 60 trenere i aktivitet på Trenerskolen. Dette kan du lese mer om her.
For å få til å gjennomføre disse samlingene er vi helt avhengig av god planlegging i forkant, og arrangørklubber som tar på seg dugnad og bistår.

I Mo i Rana har alt gått på skinner, og de har hatt en fantastisk gjeng som har stått på for å få dette til. Det ble løst på en helt fantastisk måte!
Vi tok oss en prat med Tor Arne Nilsen for å høre hva han hadde å si om helgen.
- Det var positive mennesker som bidro, mange nye bekjentskaper, noe jeg håper ga mersmak! Håper at vi sår et frø så vi skaper mer interesse for håndballen. Vi er utrolig takknemlig for bidraget på mat, drikke, frukt og grønt - uten våre samarbeidspartnere hadde vi ikke fått det til.

I Harstad ble også gjennomføring av helgen en stor suksess, med gode tilbakemeldinger fra de som deltok og bidro.
Som primus motor for å få samlingen til Harstad var det ekstra artig at arrangementet gikk så bra som det gjorde. Vi fikk skryt for et godt opplegg, god mat og ikke minst fikk vi overvære over 100 talenter som representerte sin klubb på en super måte. Å få være med i kulissene ga oss som klubb et mye bedre innblikk i måten regionen ønsker å jobbe på fremover, som igjen gjør oss som klubb bedre rustet til å utvikle våre talenter. Vi er klare igjen ved neste mulighet!
-
Sportslig leder Beate for Harstad Håndball klubb. 

Mor som var på frokostvakt i Harstad:
- Artig å får være med som frivillig på et sånn her type arrangement. Som mor til en spiller i snart «aktuell alder» var det interessant at vi fikk ta del i opplegget. Kommer liksom litt nærmere regionen når man føler seg som en del av den. HHK som klubb har tatt noen strategiske gode valg, og det å arrangere en samling av dette kaliberet er et av de gode valgene.

I Alta har det vært gjennomført tidligere, da opplegget ble kjørt som pilotprosjekt der sist sesong. Her har samme gjengen hatt ansvar for dugnaden hver gang, og de var godt kjent med opplegget. Denne gangen ble det gjennomført i større skala enn de tidligere samlingene, noe som også ble en vellykket gjennomføring, med gode tilbakemeldinger fra de som var på vakt. Alta herrer senior stilte på dugnad igjen, der de både bidro på nattevakt, lagde mat, hjalp til med organisering og så til at helgen ble gjennomført på en best mulig måte. Dugnadsansvarlig for Alta herrer, Kjell Raymond Nygård, forteller at han fikk inntrykk av at det var godt organisert, god mat og mere opplegg i år enn de tidligere gangene.