Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023 - BHTS .jpg
Foto: Norges håndballforbund

Barnehåndballtrener seminar!

22. - 23. september var det barnehåndballtrenerseminar i Trondheim.

Norges håndballforbund og Region Nord har i samarbeid med Norsk Tipping og Byåsen IL arrangert Barnehåndballtrenerseminar i helgen.
Det var hele 97 trenere som deltok fra hele Regionen, alt fra Svolvær til Ålesund og Røros!

Byåsen, med blant annet Morten Damgaard i spissen, stilte med utøvere, utstyr og veldig godt vertskap.

På fredag startet det med Kristoffer Froestad, der fikk trenerne se ulike måter å gjennomføre stasjonstrening på, slik at det blir mye aktivitet for mange utøvere samtidig.Videre hadde Thorir Hergeirsson en økt som viste blant annet motspill mot ballorienterte forsvar.
På kvelden var det duket for bankett, der blant annet Thomas fra Norsk Tipping delte ut en premie til en tilfeldig vinner, den heldige som fikk den røde telefonen fra Norsk Tipping var en trener fra Skogn!

2023-BHTS vinner .jpg

På lørdag åpnet Norsk Tipping dagen med litt vidio og informasjon. Videre snakket Frank Abrahamsen sammen med årets barnehåndballtrener Lene Stenseth, om hvordan bygge et godt lagsmiljø. Det var en god økt med mye deltakelse fra trenerne. 
Etter lunsj gikk turen til hallen, der Kine Bråten jobbet med målvaktstrening, før Gaute Alstad Sunde avsluttet helgen med fysisk trening gjennom lek og hinderløyper.

Kommentar fra trener fra Skogn IL:
"Delegasjonen fra Skogn IL håndball var godt fornøyde med seminaret. Utrolig godt å få nye impulser og bekreftelse på at vi har gjort noe riktig også"

2023 - BHTS trening.jpg

Vi i Region Nord håper alle trenere som deltok sitter igjen med ny kunnskap og inspirasjon, og ikke minst at de som trenere gjør mye riktig i egen klubb.

Vi takker til alle som deltok og bidro, samtidig vil vi takke NHF v/Marte Smistad og Iver Stølen, Byåsen IL og instruktørene for en helg med mye god håndball!