Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023 - hommelvik 2.jpg

Avkast klubb 2023 Hommelvik håndball!

I helgen arrangerte Hommelvik Avkast klubb 2023, det ble en opplevelsesrik helg med mye aktivitet.

Hommelvik håndball har akkurat lagt bak seg en opplevelsesrik helg med mye aktivitet. De ulike arrangementene hadde overskriften Avkast klubb 2023, og omfattet både rekrutteringstiltak, spiller- og trenerutvikling og fokus på klubbkultur.

Hommelvik håndball gjennomførte Avkast for første gang i fjor, og har utviklet konseptet videre i år. Selve høydepunktet var fellesarrangementet på søndag - her hadde de leid inn lysshow med musikk i bakgrunn, alle lag hadde innløp og ble presentert for publikum. I år var også flere dommere med på innløp til stor begeistring.

Leder i Hommelvik håndball, Bjarne Lervang anbefaler på det sterkeste alle klubber å prøve ut tilsvarende.

"Det gir en utrolig god opplevelse å se hele klubben med alle spillere og trenere samlet. Når vi får med 7-åringene så vil klubben ha vokst til over 400 spillere i årsklassene 7-15 år, dette er med på å bygge klubbidentitet og tilhørighet. I Hommelvik håndball har vi et veldig tydelig fokus på at gjennom håndballen bygger man nærmiljø, og du ser at du er en del av noe større enn kun ditt eget lag!

Utenfor hallen hadde vi rigget til med flere morsomme aktiviteter som alle kunne benytte, det var gratis kake, pølser, saft og kaffe. Hallen var stappfull av folk og veldig god stemning, både blant spillerne, trenerne og publikum. Hele arrangementet varte i tre timer og ble avsluttet med en showkamp mellom G/J14 og trenerne, det var utrolig gøy!"

2023 - hommelvik 1.png

På fredag var det åpen trening for 7-åringene som får tilbud om håndball etter høstferien, dette ble komponert med et foreldremøte tidligere i uken. Åpen trening var populært, og det vær over 50 barn på denne treningen. Flesteparten dukket også opp på søndagen og fikk være med på innløp, det var veldig stas. 

Lørdag var det inspirasjonstreninger for flere årskull med flere dyktige eksterne trenere, her fikk både spillere og klubbens trenere inspirasjon og påfyll.

"Har dere ikke prøvd å gjennomføre Avkast klubb tidligere så anbefaler vi det på det varmeste. Det er intenst i noen timer mens det pågår, men krever ikke veldig mye planlegging. Men effekten er helt ubeskrivelig sier en entusiastisk leder i Hommelvik håndball.

Jeg registrerte at flere klubber gjennomfører kick-off i disse dager og vil minne om at når håndballen treffer beinet så er det "fot", sier Bjarne med et glimt i øye. Samtidig som han anbefaler at alle i håndballfamilien å bruke begrepet "Avkast"."

Bjarne Lervang, leder i Hommelvik håndball