Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

stolt_frivillig.jpg

Avkast for frivillige til VM 2023 Trondheim

VM 2023 i Trondheim nærmer seg og vi ønsker å invitere våre frivillige til Avkast for Frivillige 25. september!

Arbeidet mot Håndball VM for kvinner 2023 er godt i gang og vi gleder oss til mesterskapet kommer til Trondheim i desember. For å arrangere et fantastisk mesterskap er vi helt avhengig av alle de frivillige vi har med oss på laget. For å bli bedre kjent med årets frivillige inviterer vi til Avkast Frivillige VM 2023 Trondheim 25.september på Scandic Lerkendal. 

Alle som har registrert seg som frivillige har mottatt en invitasjon til Avkast 25.september i Mobilise. Logg inn i Mobilise her

Har du ikke registrert deg som frivillig, men ønsker å være en del av VM 2023 i Trondhem? Meld deg som frivillig her! 

Invitasjon Avkast Frivillige VM 2023 Trondheim 

Tusen takk for at du vil stille som frivillig under Håndball VM for kvinner 2023 i Trondheim 2.- 14.desember. Vi setter stor pris på alle våre frivillige, og er helt avhengige av dere alle for å få dette til. Vi ser frem til å arrangere et fantastisk verdensmesterskap sammen med deg.
I den anledning ønsker vi å invitere våre frivillige til Avkast Frivillige VM 2023 Trondheim på Scandic Lerkendal 25. september. Vi ønsker å samle de frivillige til et kickoff slik at vi kan bli bedre kjent med dere. Dette er også en god mulighet for deg til å bli kjent med de andre frivillige, samtidig som du får et innblikk i hvordan arrangementet vil bli og dine oppgaver under mesterskapet. 

Vi vil starte med en felles informasjon i storsalen San Siro. Der vil det bli gitt informasjon om Håndball VM for kvinner 2023 i Trondheim og gjennomføringen av mesterskapet.
Alle gruppeledere vil bli presentert og de vil si kort om sitt ansvarsområde og tilhørende oppgaver.
Etter en pause hvor vi vil tilby noe å spise, fordeles vi på ulike grupperom ut i fra hvilken gruppe vi tilhører. Her vil gruppeleder gi mer informasjon om de rollene og oppgavene dere skal ha under mesterskapet. 

Som i 2020 vil vi under samlingen dele ut en t-skjorte til alle frivillige. 

Dato: Mandag 25. september 2023. 
Klokkeslett: 18:00-21:30.
Sted: Scandic Lerkendal
Teams: Klikk her for å bli med i møtet
Bespisning: Lett bespisning ca kl.19:00

Vi gleder oss til å møte deg! 
 
Ved eventuelle spørsmål kan dere sende mail til tonje.tangvik@brynild.no (Ansvarlig Frivillige) eller idahaugstad.stake@handball.no (Ansvarlig Mobilise) 

Med vennlig hilsen
LOC Trondheim