Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

myra 1.png

Ny hall i Trondheim, Myrahallen!

Trondheim har fått en ny hall på Byåsen, dette vil tilføre nærmiljøet mye positivt i form av økt aktivitet.

Myrahallen på Byåsen vil tilføre nærmiljøet mye positivt i form av økt aktivitet, egen hall og tilhørighet, og det å kunne skape felles kultur for klubben og spille kamper på hjemmebane i en ny og fantastisk flott hall.

Leder i Byåsen IL John Gunnes var konferansier og ledet åpningen med stø hånd, ordføreren holdt tale, delte ut blomster, gavesjekk og erklærte Myrahallen for åpnet ved å kaste ballen i mål!

Idrettsrådets representant Per Vidar Melkvik holdt tale og overrakte ei kaffekanne som kunne innbringe penger til hallen og styremedlem NHF RN holdt tale og overbrakte blomster.

Det var 9-åringene fra Byåsen IL som fikk spille første kamp etter åpningen, musikalsk underholdning og presentasjon av hallprosjektet før det hele ble avsluttet med omvisning i hallen.

Åpning av Myrahallen.jpg
Fra venstre:
Leif Lande - Prosjektleder Myrahallen Byåsen
Per Vidar Melkvik - Idrettsrådet i Trondheim
John Gunnes - Leder i Byåsen IL
Rita ottervik - Ordfører i Trondheim
Toril Olsvik - Daglig leder i Byåsen IL håndball
Nina Tranås - Regionstyremedlem i NHF Region Nord
Lasse Horvik - Leder Byåsen IL håndball

Vi ønkser også å informere om at Norges Håndballforbund inviterer til nasjonal anleggskonferanse, på Scandic Flesland Airport torsdag 2. november. Med fokus på hvordan utvikler vi og drifter bærekraftige anlegg for fremtiden? Hva er utsiktene for byggenæringa i en urolig tid? Hvor mye kan de lokale, regionale og nasjonale politikerne love til idretten – og når skal en ny byarena i Bergen stå klar?

Dette, og mye mer, får du svar på anleggskonferansen i Bergen. Du kan lese mer om anleggkonferansen her.