Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

beach 640x360.JPG

Stor suksess med Beachturnering

10.-11. juni ble det arrangert Beachturnering på Blindheim.

PS! Nederst i saken finner du en bildekarusell fra turneringen og vinnerlagene.

Forrige helg ble Region Nords første turnering i beachhåndball arrangert, med hele 25 påmeldte lag. Turneringen ble avholdt på Blindheim beachbaner i strålende sol og god temperatur. Arrangørklubben Blindheim ordnet et flott arrangement med kiosk, speaker, musikk, premier og mye god stemning.

Åpne treninger og beachdommer kurs
Dagene før turneringsstart holdt Marina Bazzeo fra Spjelkavik IL og Terje Fleten Løvmo fra Aksla IL flere åpne treninger i beachhåndball på Blindheim, hvor alle spillere og trenere som ønsket å delta var velkommen. Den første økten var det hele 48stk som fikk kastet seg rundt i sanden. 

Fredag ettermiddag var det duket for fysisk beachdommerkurs med Elisabeth Nygaard fra Region Vest, og det var et bredt spekter av deltakere på kurset. Takket være den fantastiske innsatsen til deltakerne var det beachdommere på alle kamper under turneringen.

Mange shoot-outs i finalene
I klassen J16 var det Aksla som gikk av med seieren etter en spennende shoot-out mot SIF/Hessa i finalen. I G14-klassen var det Aksla som vant 2-0 etter to jevne omganger mot Aksla 2. I J14 gikk seieren til SK Rival 2 etter shoot-out mot Aksla 2 i A-sluttspillet, mens Aksla tok seieren over SK Rival i J14 i B-sluttspillet etter enda en spennende shoot-out.

Beachhåndball skal være begeistrende, spektakulært og lekent, noe man absolutt fikk sett mye av i helgen. Det ble også observert mange nedsenkede skuldre, spillere som ønsket å spille i nye posisjoner og følelsen av mestring i en ny idrett. En helg full av læring.

Tilbakemeldingene gjennom helgen fra trenere, foreldre og spillere var enstemmig:Dette ga mersmak!
Forhåpentligvis har beachhåndball kommet for å bli i Region Nord, og det er allerede kommet inn ønsker om å få arrangere nye turneringer. Det håper vi lar seg gjøre.

NM i beachhåndball
I helgen (16.-18. juni) er det NM i Beachhåndball i Sandefjord hvor to klubber fra Region Nord er representert. Melhus og Strindheim i G16-klassen, og Melhus i G18-klassen. Strindheim kan du følge på vår instagramkonto handballnord, hvor de har takeover. Vi har også 5 beachdommere fra Region Nord med som skal dømme under mesterskapet; Sigurd Bangstad, Eirik Bangstad, Ove Runhaug, Terje Varmdal og Terje Hansen.
Vi ønsker dere alle masse lykke til!

Mer informasjon om beachhåndball og muligheter:

Kort introduksjon til beachhåndball finner du her.

Har du lyst til å spille beachhåndball, men kan ikke spillereglene? Her er link til dem.

Har du lyst til å bli beachdommer? Ta kontakt med Marthe Nesset (marthe.nesset@handball.no) innen 30. juni.

Ønsker du å arrangere en turnering i beachåndball? Ta kontakt med Marthe Nesset (marthe.nesset@handball.no) innen 30. juni. Det må også søkes som andre turneringer.

Har du lyst til å bygge beachbane? Se mer info her. Ta også gjerne kontakt med Marthe Nesset eller klubbrådgiver i ditt område.

Vår beachansvarlig:

Marthe Nesset

Marthe Nesset

Dommeroppsettansvarlig

Epost: marthe.nesset@handball.no
Mobil: 936 99 118

Dommeroppsett regionale serier, Bring/Lerøy, kvaliker, NM og 3. div. Superbruker og systemansvarlig i TurneringsAdmin. Beachansvarlig.

Sjekk bildekarusellene under: