Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NNM og sluttspill 640x360.png

Gratulerer til vinnerne av Sluttspill og NNM!

Helgen 14.-16. april ble det arrangert Sluttspill i TrønderEnergi-serien og NordNorsk mesterskap.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

NHF Region Nord gratulerer vinnerne av sluttspillet for TrønderEnergi-serien for J/G14 år og vinnerne av NordNorsk mesterskap for J/G 14 og 16 år. 

Sluttspillet for TrønderEnergi-serien for J/G 14 år ble avholdt i Ålesund med Aksla IL som teknisk arrangør, mens NordNorsk mesterskap for J/G 14 og 16 ble avholdt i bodø med Bodø HK som teknisk arrangør.

Sluttspill TrønderEnergi-serien

Jenter 14 år: Charlottenlund SK slo blant andre Byneset og Utleira på veien til finalen hvor Elnesvågen ble slått 9 – 15.

csk j14 TE sluttspill 640x360.png

Gutter 14 år: Heimdal slo blant andre Hommelvik og Utleira på veien til finalen hvor Nidelv ble slått 19 – 18.

heimdal g14 TE sluttspill 640x360.png

Fokus på dommere

I løpet av sluttspillet har NHF Region Nord hatt søkelys på at unge dommere skal få sjansen til å få utvikle seg. Som en del av opplegget samlet administrasjonen dommerutviklere som har vært aktive gjenneom sesongen for å lære mer, samtidig også støtte til de unge dommerne. Underveis i sluttspillet ble det også hentet inn lokale dommere med erfaring for å dekke opp til alle kampene. De unge dommerne satte stor pris på å få støtte sammen med veiledning fra dommerutviklere.

NordNorsk mesterskap

NordNorsk mesterskal ble gjennomført 14 – 16 april 2023 i Bodø med Bodø HK som teknisk arrangør.

Jenter 14 år: Tromsø ble vinnere etter å ha slått Bodø i semifinalen og NOR HK i finalen. Sluttresultatet ble 18 – 20 i finalen.

NNM Tromsø J14.png

Gutter 14 år: Bodø ble vinnerne etter å ha slått Bossekop i semifinalen og Bravo 2 i finalen. Sluttresultatet ble 18 – 37 i finalen.

NNM G14 Bodø.png

Jenter 16 år: Junkeren ble vinnerne etter å ha slått Bodø 3 i semifinalen og Tromsø i finalen. Sluttresultatet ble 22 – 19 i finalen.

NNM vinner J16 Junkeren.png

Gutter 16 år: Bodø ble vinnerne etter å ha slått Harstad i semifinalen og Tromsø i finalen. Sluttresultatet ble 29 – 23 i finalen. 

NNM vinner G Bodø.png

Over 300 spillere og 24 lag deltok i Bodø, lag helt fra Vadsø i nord til Bodø i sør!