Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

BYLAG 2023 begge lag.png

Bylagsturneringen 2023

Region Nord sine bylag er på vei til Stavanger for årets Bylagsturnering

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag og torsdag har spillerne hatt samling i Trondheim, og fredag er de på vei til Stavanger for å spille kamper.

Onsdag møtte alle opp i Trondheim Spektrum kl. 14:00. Da var det felles velkomst og informasjon, før jentene og guttene gikk hvert til sitt for egne møter og trening. Jentene startet med uteaktivitet som var en kombinasjon av fysisk, lek og bli-kjent. Gutta startet i hallen med håndballøkt. Mellom øktene var det mat, utdeling av klær og bildetaking for alle.
Økt 2 for gutta var kombinert fysisk og "walkthrough" av spillene til helgen. Jentene hadde håndballøkt med fokus på utgruppert forsvar 3-2-1.

jenter bylag 640x360.png

Torsdag var alle i Utleirahallen. Der var det håndballtrening for alle til start. Mellom øktene ble det servert lasagne, salat og brød av et herlig vertskap i Utleira IL. I tillegg var det spillermøter, før alle avsluttet med en håndballøkt nummer 2.

Trenerne er veldig bevisst belastningen, og tilpasser derfor best mulig på hver økt for å redusere skaderisikoen mest mulig. Det er en tøff belastning for alle spillere på kort tid, ikke bare fysisk, men også mentalt.

gutter bylag 23 640xx360.png

Mange av våre spillere kom tilreisende til Trondheim onsdag og bor på hotell onsdag-fredag. De får derfor ikke litt ekstra stell hjemmefra med for eksempel ferdiglaget mat, vaskede klær og skyss disse dagene. Derfor har vi alltid et litt ekstra opplegg for disse torsdag kveld. De som bor på hotell hadde derfor pizza og spillkveld på hotellet. Der ble det mye latter og flere måtte gå ut av komfortsonen for å sikre poeng til laget sitt.

spillkveld bylag 23 640x360.png

Fredag morgen drar alle felles fra Scandic Lerkendal til Værnes og turen går videre til Stavanger. Følg oss gjerne på Instagram gjennom disse dagene. Vi skal ha takeover på @handballnord.

Kampene vil dessverre ikke streames, men følg med på LIVE for oppdateringer:

Molde jenter

Trondheim jenter

Trondheim gutter

Bodø gutter