Annonse:
2023 Haslum Cup
Annonse:
2023 Haslum Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

nhf logo.jpeg

Vil du bli med i vårt ungdomsråd?

Er du håndballinteressert, nysgjerrig og lærevillig? Da kan dette være en kjempemulighet for deg!

Norsk håndball ønsker at flest mulig ungdom er aktiv lengst mulig. I 2022 ble det opprettet ungdomsråd sentralt i NHF, med to representanter fra hver region. Våren 2023 ønsker vi også å opprette ungdomsråd i Region Nord.

Formålet er å sikre ung medvirkning gjennom en kanal hvor unge kan uttrykke sine meninger og påvirke sin egen hverdag. Samtidig er dette en super arena hvor man kan få masse erfaring med styrearbeid og organisasjonsutvikling.

Gjennom ungdomsrådet er målet å utvikle medlemmene til å bli kompetente ledere i ulike deler av norsk håndball i fremtiden. Vi ønsker å inkludere ungdom i beslutninger som tas i regionen, og i dem kunnskap og verktøy for å ta ansvar i egen organisasjon. Ungdomsrådet vil forhåpentligvis være en trygg arena hvor ungdommene kan lære og utvikle seg.

I tillegg til all kompetansen deltakeren tilegner seg, skal det være et stort fokus på selvtillit, selvfølelse og det å være del av et team. Ungdomsrådet skal bestå av opptil 8 personer som vil få medvirke i saker som angår både regional og nasjonal håndball. Ungdomsrådet vil sette sitt eget mandat, så her er det muligheter for å bidra på mange plan.

Er du håndballinteressert, nysgjerrig og lærevillig? Er du mellom 16 og 23 år? Da kan dette være en kjempemulighet for deg!

Send inn din søknad her. Tidligere søkere bes om å sende inn søknad på nytt.
Søknadsfrist 1. mars 2023.

Har du spørsmål om ungdomsrådet? 

Ta kontakt med:

Tuva Witzø Johannessen

Tuva Witzø Johannessen

Klubbrådgiver

Epost: twj@handball.no
Mobil: 994 35 746

Klubbrådgiver for Stjørdal, Innherred, Namdal og Helgeland. Ansvarlig for ungdomsråd Region Nord.

 

 

 

P6200097.jpeg

Vedrana Terzic

Styremedlem

Epost: terzic.vedrana@gmail.com
Mobil: 936 90 488

Klubb: Hødd IL