Annonse:
2023 Haslum Cup
Annonse:
2023 Haslum Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

g12 4 640x360.png

Bygger felles sosiale relasjoner

Gjennom sesongen 2022/2023 er det arrangert to felles turneringshelger for G12 i Møre og Romsdal.

Vanligvis gjennom sesongen spiller G12-lagene lokale kamper som ikke skal være så langt unna med reisevei. I barnehåndballen har NHF fokus på at det ikke skal være lang reisevei for å spille kamper, det vil være både fordeler og ulemper med dette. Når lagene har kamper lokalt i sine soner kan det være at de møter enkelte lag flere ganger, som er en ting klubbene i Møre og Romsdal har vært opptatte av. 

For å prøve å gi mer inspirasjon, samt legge vekt på et godt sosialt miljø innen guttehåndballen, har klubbene denne sesongen gått sammen for å skape to ekstra kamphelger hvor lagene møtes på tvers av sonene sine. Dette for å møte nye lag som de vanligvis ikke møter i sesong, som er med på å bygge sosiale relasjoner mellom lagene. 

De to ekstra kamphelgene for G12 denne sesongen ble gjennomført følgende datoer:

  • 3.-4. desember i Sulahallen (Langevåg)
  • 4.-5. februar i Braatthallen (Kristiansund)

Begge arrangørklubbene får mye skryt for gode arrangement. Deltakende lag sitter igjen med gode opplevelser, mye jubel og glede på tribunen. Det samme kan sies om prestasjonene på idrettsbanen. Dette er med på å styrke guttemiljøene i håndballen, og klubbene som var med disse helgene håper at flere klubber har lyst til å delta i fremtiden! 

11 av disse lagene har deltatt under kamphelgene i henholdsvis Langevåg og Kristiansund. NHF Region Nord er godt fornøyd med oppslutningen på kamphelgene som klubbene selv har tatt iniativ til gjennom sonemøter i både Normøre & Romsdal og Sunnmøre. Dette er et godt tegn på at klubbene og NHF jobber godt sammen for et bedre aktivitetstilbud for våre håndballspillere.