Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

g14 10 640x360.jpg
Fullsatt tribune i Nidelvhallen under Ekstra kamphelg G14

God stemning på Ekstra kamphelg G14

Ca 400 gutter født 2008 og 2009 fra hele regionen var samlet i Trondheim denne helgen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne helgen har det vært full aktivitet i CSK Varmbo Arena og Nidelvhallen, med både kampaktivitet, bespisning og inspirerende foredrag med landslagstrenere fra LM06. 

En stor takk til arrangørene Charlottenlund SK og Nidelv IL for et fantastisk flott arrangement og gjennomføring! 

NHF Region Nord ønsket å legge til rette for et ekstra kamptilbud for alle guttelag i 14-års klassen, da dette er en sårbar klasse. Alle lag fikk spille 5 kamper i løpet av helgen, det ble også utprøvd en helt ny spillmodell for de 12 lagene som spilte kamper i Nidelvhallen. 

Artikkelen fortsetter under bildet..

jubel 640x360.jpg

Lagene fikk tilbud om å se landskampene i Trondheim Spektrum, både Håndballgutta og juniorlandslaget som spilte mot Frankrike. 

Etter lørdagens kamp mellom Norge - Brasil i Trondheim Spektrum var alle spillerne invitert til CSK Varmbo Arena hvor frivillige hadde møtt opp for å servere taco til gutta. Vi har fått tilbakemelding fra arrangør om at det var ei ryddig og ordentlig guttegruppe å ha på besøk.

Landslagsledelsen til LM06, Kristoffer Froestad, Jørgen Laug og fysisk trener Håkon Halvorsen, holdt foredrag for ca 160 spillere, trenere og foreldre. Her fikk de fremmøtte høre hvordan de jobber med LM06 og hvordan de kartlegger spillere. Det ble også gitt tips og råd om hva spillerne burde jobbe med videre i sesongen. En engasjert forsamling som stilte mange gode spørsmål til landslagsledelsen. 

LM06 640x360.jpg

Vi ønsker å takke alle spillere, dommere, trenere og publikum som gjorde dette til en fantastisk helg!