Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

CSK 640x360.jpg

Påmelding er åpnet til REMA 1000 Håndballskole

I høstferien arrangeres det REMA 1000 Håndballskole landet over. Søknadsskjema finner du her.

Håndballskolen gjennomføres i skolenes vinter- og høstferie over hele landet, hvor målgruppen er elever i barneskolen som skal være hjemme i ferien. Dermed blir skolefritidsordningen (SFO) en viktig målgruppe. Barna får et supert tilbud i sitt lokalmiljø, og din lokale håndballklubb får en kjempesjanse til nyrekruttering!

Både Hommelvik Håndball og Charlottenlund Sportsklubb har deltatt tidligere, og de deler sine erfaringer med oss:

Hommelvik Håndball har vært arrangørklubb for håndballskolen i både høstferien og vinterferien i mange år, og de opplever at håndballskolen har et godt rykte med stor kvalitet på tilbudet. - For oss dreier håndballskolen vel så mye om å danne relasjoner internt i klubben på tvers av aldersgrupper og kjønn, sier leder i Hommelvik Håndball, Bjarne Lervang.

Hos Hommelvik Håndball organiseres håndballskolen som en fast dugnad for de eldste lagene i klubben. De siste årene har det vært Jenter og Gutter 14 år som i fellesskap har hatt ansvaret for håndballskolen. Spillerne har vært instruktører, trenerne har planlagt det sportslige tilbudet og lagleder og foreldregruppa har bidratt som voksenstøtte under gjennomføring. Alt av overskudd fra håndballskolen går i sin helhet til J/G 14 år. 

Charlottenlund Sportsklubb har også flere år hatt gode påmeldingstall. - Vi har et opplegg som vi følger hvert år som ser ut til å fungere godt, sier Ola Rindal i CSK. - Vi deler inn i grupper etter ferdigheter og alder slik at alle skal føle mestring. Vi har også fokus på at alle skal bli sett og hensyntatt.

Begge klubbene trekker frem relasjonen som skapes mellom barna som deltar og de eldre som fungerer som instruktører. - Dette skaper en trygghet og godt miljø også utenfor håndballen, sier Ola Rindal.

- Håndballskolen bidrar til rekruttering og vi mener at interessen for håndball øker for de barna som deltar, sier Bjarne Lervang. - Vi ser også at spillerne som deltar som instruktører får en verdifull erfaring på veiledning, samtidig som de bevisstgjøres på at de er forbilder for yngre utøvere. 

rema1000 640x360.jpg

Ønsker din klubb å være arrangør for REMA 1000 Håndballskole i høstferien? 

Klikk her for å fylle ut søknadsskjema
Frist: 20. juni 2022

Innen 27. juni får regionen tilbakemelding fra NHF på hvilke klubber som blir arrangører. Har du spørsmål, ta kontakt med din region