Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mr.Modig 640x360.jpg

Inspirasjonskveld før ny sesong

Inspirasjon, innspill og motivasjon. Tre stikkord fra våre klubber i forkant av Håndballforum 2022.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Håndballforum 2022 nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss til å endelig samles igjen! 27. august kommer foredragsholdere som Bjarte Myrhol og Mr. Modig for å inspirere klubber fra hele regionen. 

Flere klubber velger å tilby alle som har en rolle i klubben sin, enten som trener eller i styret, muligheten til å delta. Vi har snakket med to klubber fra Region Nord, Kirkenes IF og Kabelvåg, som begge har godt med påmeldte til forumet.

styrke samhold og øke rekrutteringen 

- Vi ønsker å få inspirasjon før vi skal i gang med ny sesong. Mange gjør en fantastisk innsats i klubb, men får sjeldent delta på annet enn gode håndballopplevelser. Det sier Stine Isaksen Sandø, soneleder for Øst-Finnmark. - For oss er også kostnader knyttet til reise veldig stor, så reisestøtten er avgjørende for at vi reiser med så mange deltakere. 

Leder i Kabelvåg, Hege Lesteberg trekker også fram at Håndballforum er en flott mulighet til å hente inspirasjon før ny sesong kastes i gang. - Vi ønsker en kick-off start for trenere og styret før neste sesong, og kommer til å bruke helga til å planlegge hvordan vi kan øke rekrutteringen til håndballgruppa kommende sesonger. 

Engasjerende foredragsholdere

Med Bjarte Myrhol på scenen er vi ganske sikre på at både Kirkenes IF, Kabelvåg og alle andre klubbene fra regionen vil la seg inspirere og motivere, da Bjarte har innsikt i viktige medmenneskelige suksessfaktorer, både for enkeltindivider og grupper. Han er en engasjerende foredragsholder som brenner for å hente frem det beste i folk. 

Det er ingen tvil om at Bjarte Myrhol er et sterkt trekkplaster i år, men vi har også fått med oss "Mr. Modig" på lørdagskvelden. Mr. Modig, eller Svein Harald Røine som han heter, er en av Norges mest etterspurte foredragsholdere. Han er mentaltrener, coach og lederutvikler, og har coachet nærmere 1000 personer til å bli modigere og ta ut sitt potensiale, enten det er i jobb, privat eller innen idretten.

Både Stine og Hege er enige at det er gode trekkplaster i år, men for de handler Håndballforum hovedsaklig om å samle klubben og styret for en inspirasjonskveld før ny sesong. 
- Vi har alltid deltatt med 1-4 personer på forum, og de som har vært med tidligere har vært veldig fornøyde med opplevelsen og utbyttet, sier Stine. - Vi gleder oss stort til å komme til Trondheim! 

Les mer om Håndballforum 2022 her.