Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

viktig info 640x360.png

Informasjon til dommere og dommerkontakter

Vi er i full gang med dommeroppsett, men det er forsinket grunnet mye omberamminger og trekking av lag.

Omberamminger

Når kamper omberammes, blir ofte hele dommerkabalen påvirket. Med tanke på utfordringene vi har på dommersiden, skaper dette utfordringer for å få det til å gå rundt. Dette gjelder spesielt ved omberamminger kort tid før kampdag. Gjelder også ved trekking av lag.

 

Minner om å sette seg godt inn i seriereglementet vårt, pkt. 7 - Omberamminger.

 

Hvis laget ikke har blitt tildelt dommer til egen kamp innen

  • Torsdag kl. 17:00 før kamphelg
  • Kamp i ukedag innen kl. 13:00 samme dag

Må det skaffes dommer selv, eller lagene må sammen bli enige om hvem som skal lede kampen. Kamp skal gjennomføres. For mer informasjon, se seriereglementet 22/23 pkt. 8 - Gjennomføring av kamp.

 

Tidssperre

Muligheten til å legge inn tidssperre vil bli åpnet 26. oktober 2022, og vil igjen bli sperret 23. november 2022. I denne perioden vil langtidsoppsettet for januar og utover bli lagt. Det vil bli åpnet igjen når oppsettet er ferdig, i desember måned. Det vil bli varslet når det åpnes igjen.

 

Påmelding

Det er mange dommere som ligger aktive inne i TA, som ikke ønsker å dømme denne sesongen. Dette skaper utfordringer når dommeroppsettet skal legges. For at en dommer skal bli inaktivert hos oss må vedkommende svare på dommerpåmeldingen, slik at vi får inaktivert profilen. Vi kommer til å åpne muligheten for å melde på dommere for dommerkontakter i en bestemt periode. Ber om at alle dommere som ligger inne i klubben får tilsendt påmelding og får beskjed om å svare, slik at vi får fjernet de som ikke ønsker å ligge tilgjengelig i TA. Ved å gjøre dette reduseres medarbeid for både dommerkontakt og dommeroppsettsansvarlig.