Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

gruppebilde 640x360.jpg
Foto: Jonas Rasmussen

Håndballforum 2022 ble en suksess!

En innholdsrik dag hvor rundt 330 deltakere fra klubber i hele Region Nord deltok.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

27. august 2022 arrangerte Region Nord Håndballforum på Scandic Hell. En samling med faglig innhold innenfor blant annet dommerpar, ungdomsråd, frivillighet og den gode økta.
Mr. Modig / Svein Harald Røine sørget for at både magemuskler og smilebånd fikk trent seg, samtidig som han trakk frem viktigheten av å være modig i motgang og hvordan skape inspirasjon. 

Bjarte Myrhol fikk æren av å avslutte den faglige seansen, hvor barneidrett ble hovedtema. Her nevner han viktigheten av det å la barn være barn, og at man aldri må glemme leken i håndballen. Skal vi beholde og rekruttere inn i håndballen må vi sørge for at det er en arena hvor man føler trygghet og inkludering. 

Gjennom hele dagen er det et godt engasjement i salen, og det er tydelig at klubbene deltar på Håndballforum for å la seg inspirere og dele egne erfaringer. Ekstra gøy å se medlemmer fra klubbene øverst i Norge som diskuterer med klubbene lengst sør på workshopene, for slikt samarbeid på tvers av regionen er ikke enkelt å få til når regionen er såpass langstrakt. 

Under kveldens middag ble det delt ut 15 begeistringspriser av styreleder Øyvind Togstad, med hjelp fra Bjarte Myrhol. Det var mange nominerte, og ikke en enkel jobb for juryen, da det uten tvil finnes mange flinke mennesker med masse pågangsmot i regionen.

Vi håper deltakerne sitter igjen med de samme opplevelsene som oss i administrasjonen, at dette var en lærerik og insprirende dag som ble en suksess. Vi er takknemlige for at så mange ønsket å delta på årets Håndballforum!

Sees vi neste gang?