Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

steinkjercup1 640x360.jpg
Foto: Camerat / Steinkjer HK

Et vellykket år med turneringer

Etter to år med pandemi kunne vi i 2022 endelig arrangere turneringer igjen, noe vi har gledet oss til.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi tar et lite tilbakeblikk fra flere av turneringene som ble avholdt i forrige sesong mens vi venter på at årets sesong skal brake løs!

22. - 24. april vart det klart for OkeaCup, som sies å være vårens vakreste eventyr i Kristiansund. 186 deltagende lag med ca. 2000 spillere og 1200 foresatte som hygget seg med håndball og satte sitt preg på bybildet. 

Du kan lese mer om OkeaCup her.

okeacup640x360.jpg
Foto: Okeacup.no

Samme helg gikk Sparebank 1 Cup Steinkjer av stabelen med 248 deltagende lag. Årets cup er den 38. i rekken, og er den viktigste økonomiske bærebjelken i klubben. 

steinkjercup2 640x360.jpgFoto: Camerat / Steinkjer HK

Klubben og byen er stolte av å være arrangør av en svært populær cup, og cupen ble fulltegnet i løpet av noen få minutter. Steinkjer HK tar den gode påmeldingen som et tegn på at mange er fornøyde med produktet som ble levert ivrige håndballspillere og lag, og dette har de vist at de kan levere gjennom mange år nå. 

Turneringen har detaljerte planer for å kunne gjennomføre en effektiv og kompakt cup, og har mest aktivitet i Steinkjerhallen. I år har turneringen lagt 7 baner klare - hver flate er utnyttet i håndballhallen, friidrettshallen og turnhallen. Også Steinkjer skole i sentrum ble brukt som en arena for de minste. 

steinkjercup3 640x360.jpgFoto: Camerat / Steinkjer HK

Steinkjercup har lagt ut mye god informasjon og bilder fra sin turnering. Du kan lese mer her.

Vårens storfest i turneringsverdenen i Norge ble arrangert av Kolstad Håndball: Rema 1000 Tromdheim Håndballcup 26. april - 1. mai. Nesten 500 påmeldte lag fra hele landet, hvor det ble spilt 1110 kamper. Totalt ble det 12.719 mål på de 20 banene turneringen ble gjennomført på. 

rema1000trondheim640x360.jpgFoto: www.trondheimhandballcup.no

Mer info om Rema 1000 Trondheimscup finner du her.

19. - 22. mai ble det gjennomført to turneringer, Sparebank 1 Ørsta Cup og Tillercup. Førstnevnte har som målsetning å være deltagernes turnering. Ørsta cup har fokus på kvalitet og gode opplevelser. Lengre spilletid, fornuftige priser og et arrangement hvor alle deltagere er samlet i en arena. 86 lag gjennomførte tilsammen 167 spilte kamper i den nye og fantastiske Ørstahallen som ligger midt i sentrum.

Å få delta på cup er kanskje den viktigste motivasjonen for yngre spillere. Å få reise sammen, være sammen i hallen og overnatte med laget er opplevelser barn og ungdom husker og gleder seg over i mange, mange år. 

Les mer og se bilder her. 

Tillercup 2022 har også som ambisjon å arrangere cup med godt sportslig tilbud, med kort avstand mellom hallene og legge til rette for ei sosial helg for alle deltagere. For reiselag med overnatting inkvarteres disse nært hallene og får måltider med høy kvalitet servert. I 2022 ble Tillercup arrangert for 25. gang med 166 deltagende lag spredt fra store deler av regionen. Klubben skulle gjerne hatt plass til flere lag i 2022, men måtte begrense deltagelsen på grunn av hallkapaistet. De kan derfor glede oss med at i 2023 kan de benytte to nye haller på Tiller, noe som vi si at de får plass til flere lag i turneringen med enda kortere avstand mellom hallene. 

Les mer om Tiller Cup her.

Vi ser frem til en ny håndballsesong med mange turneringer og kamper!