Annonse:
Verdiløftet
Annonse:
Verdiløftet

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NM.jpg

CSK og Melhus er klare for NM-finale

Lørdag 14. mai er det duket for håndballfest på Jordal Amfi med fire NM-finaler.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Både Charlottenlund G20 og Melhus G20 har tatt seg videre til til finalen i NM Junior, og skal dermed kjempe om den gjeve tittelen Norgesmester menn Junior 14. mai 2022. For aller første gang skal finalene spilles på Jordal Amfi som huser 5.000 tilskuere. Det er også første gang to trønderske klubber tar seg til en NM-finale! 

Både Charlottenlund og Melhus har hatt en god oppkjøring til finalen, og begge lagene har spilt mange gode kamper de siste ukene. Flere av spillerne på Charlottenlund var også med på sluttspill i Lerøy forrige helg, hvor de tok 2. plass. 

CSK G20 640x360.jpg
Foto: CSK

Finalekampen er en kamp som betyr mye for begge lagene. Melhus trener, Asle Hårsaker, trekker frem at det å klare å spille seg til en finale mot spillere som spiller i 1. divisjon og elite er en stor bragd. Melhus er forberedt på å møte et Charlottenlund G20 som er et fysisk lag med mange gode spillere, hvor det blir viktig å sette et hardt forsvar og vinne duellene. 

Charlottenlunds trener, Fredrik Tønne, er også forberedt på at det blir en hard kamp mot et godt lag. 
- Melhus største styrke er nok kollektivet, de kjenner hverandre veldig godt. I tillegg er de dyktige i kontra- og ankomstfasen, sier Fredrik Tønne. 

Charlottenlund og Melhus vil ofre alt for å vinne denne kampen, og begge trenerne er klare for en fartsfylt, fysisk og spennnende kamp, hvor spillerne vil ofre alt for å ta gullet. 

- Dette er den siste aldersbestemte kampen Melhus spiller som gjeng, og det hadde vært ekstremt morsomt å gått helt til topps, sier Asle Hårsaker. 
Melhus er også det første laget i G20 finalen som kun spiller 2. divisjon.

Melhus Gutter640x360.jpgFoto: Inger Mærk

Vi gleder oss til å følge kampen, og ønsker begge lagene lykke til!

Slik spilles finalene 2021/22:

Kl. 09.30 Tertnes – Aker Topphåndball (J20)
Kl. 11.30 Charlottenlund – Melhus (G20)

Kl. 14.15 Molde Elite – Vipers Kristiansand (kvinner)
Kl. 16.45 ØIF Arendal Elite – Elverum (menn)