Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Myrhol 3 640x360.jpg

Inspirasjonskveld med Bjarte Myrhol

Skaun Håndballklubb var så heldige å få besøk av Bjarte Myrhol på inspirasjonskveld

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Selv etter 20 års fartstid på høyeste nivå innen elitehåndball er det én ting som interesserer meg mer, nemlig barneidrett, sier Myrhol. 

Det var rundt 150 påmeldte til foredraget, hvor han gikk gjennom hva han tenker om det å være barnetrener, utviklingen av barneidretten, og hva vi voksne kan gjøre for å redusere frafallet. Her ble det trukket frem viktigheten rundt det å være flinke til å involvere oss i og rundt laget til barna våre, ta på oss verv og være tilstede, men viktigst av alt; fokus på lek! Bjarte trekker frem at det viktigste er å la barna ha det gøy på trening, for det er leken som holder barn i idretten.
- Vi blir mer og mer seriøse og leken forsvinner, og da forsvinner også barna, sier Myrhol.

Myrhol 5 640x360.jpg

Etter foredraget var det 23 spente 9 og 10-åringer som fikk ha ei treningsøkt med Bjarte, med fokus på lek og moro med ball. Mange ble igjen etter foredraget for å observere økta hvor de fikk innspill til nye øvelser.

Skaun Gutter 16 var også heldige å få ei økt, til stor stas for gutta. Dette var virkelig en opptur etter nok en covidsesong, og vi håper at det ga en motivasjonsboost slik at flest mulig fortsetter med håndballen. 

Myrhol 4 640x360.jpg

Etter inspirasjonskvelden bekrefter flere av deltakerne det vi alle har fått følelsen av etter å ha sett Bjarte på herrelandslaget, nemlig en omgjengelig og hyggelig mann med gode verdier og holdninger. Jeg tror med hånda på hjertet vi kan si at Bjarte Myrhold er hjertelig velkommen tilbake til Skaun for mer inspirasjon og kunnskap!