Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

årets barnehåndballtrener 2.jpg

Hvem blir Årets Barnehåndballtrener?

Nominasjonsperioden er nå omme og det skal stemmes frem en vinner i Region Nord.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Årets Barnehåndballtrener er en kåring som gjennomføres av Norges Håndballforbund (NHF) og Norsk Tipping gjennom konseptet Grasrottrener.

Fra 1.-20. mars kunne håndballinteresserte nominere sin kandidat som Årets Barnehåndballtrener. Mange flotte trenere ble nominert, og nå har de regionale juryene valgt ut inntil fem kandidater blant de nominerte som går videre til stemmeperioden. Siste frist for å stemme er 12. april, og alle over 18 år kan stemme én gang i løpet av perioden. Se stemmelink nederst i saken.

Slik fungerer kåringen:

De nominerte er med i kåringen om å bli Årets Barnehåndballtrener i sin region. En regional jury som ledes av regionens barnehåndballansvarlig, velger ut inntil fem kandidater blant de nominerte fra sin region som går videre til stemmeperioden. Den med flest stemmer i sin region kåres til Årets Barnehåndballtrener Regionalt. Klubbene til de regionale vinnerne vinner 10.000 kr.

Alle de regionale vinnerne inviteres til Topphåndballseminar i Sandefjord 10.-12. juni 2022, hvor kåringen og utdelingen av Årets Barnehåndballtrener vil finne sted. En nasjonal jury vil kåre Årets Barnehåndballtrener 2022 blant de seks regionale vinnerne. Klubben til den nasjonale vinneren vinner ytterligere 20.000 kr.

De nominerte i NHF Region Nord er:

Vidar Hafsås

Klubb: Sykkylven IL Håndball

Begrunnelse for nominasjon:
Et enormt engasjement for at alle skal ha et tilbud. Trener 3 lag i tillegg stiller han på å hjelper til på andre lag etter behov.

Pawel Bilko

Klubb: Skogn IL 

Begrunnelse for nominasjon:
Pawel er Skogn IL håndballavdelings ildsjel. Han er raus, tålmodig og en god veileder og trener for barna. Stiller alltid opp og tar godt vare på allle spillerne. Engasjert og oppriktig engasjert i hver og en utøver. Setter gleden ved håndball høyt!

Guro Vedul Tronstad

Klubb: IL Aasguten

Begrunnelse for nominasjon:
Guro Vedul Tronstad legger ned utallige timer i håndballhallen, hun er bokstavelig talt oppvokst i håndballmiljøet. Guro er en godt likt person. Hun er å se i Åsenhallen de fleste dager i uken. Hun tilbringer så mye tid her, da 3 lag å trene krever mange timer i hallen og en del planlegging. En rollemodell som ungene ser opp til. Hun kommer aldri uforberedt til treningene. alle treninger er gjennomtenkt. Hun er flink til og rose spillerne og gi konstruktive tilbakemeldinger om det trengs. Hun står ikke på sidelinjen og forteller hva dem skal gjøre. Hun er delaktig selv og viser med hele kroppen hvordan ting skal utføres. Hun er tålmodig og ser den enkelte.
Ungene føler seg trygg på henne og hun er en godt likt person av alle. Alle i Åsen vet hvem denne dama er og hva hun gjør for håndballen. Hun hjelper gjerne til om det trengs på andre lag også, om det skulle gå opp med tiden hennes. Hun er opptatt av fairplay og ønsker at spillerne skal ha det moro på trening og i kamp. Resultatet har hun aldri vært opptatt av og dette prøver hun å videreformidle til spillerne sine. Hun ser barna/spillerne og setter dem sammen på best mulig måte, sånn at alle skal føle seg like gode og skal kunne ha det gøy. Hun evner og se alle og inkluderer alle. Det gir samhold innad i klubben og er med på å styrke lysten med å fortsette med håndball. Ungene vil være en del av denne store familien og være med på ting sammen med laget sitt. Hun er en trener med stor T, og er herlig og trygg person og ha rundt seg.

Merete Stav

Klubb: Hommelvik IL

Begrunnelse for nominasjon:
Er oppriktig engasjert i alle barn på laget, gir alle barn muligheter og følelse av mestring. Følger opp foreldre med samtaler og legger tilrette for barn som ikke føler seg helt med i gjengen. Oppriktig 100% engasjement inkluderende, samtidig som hun krever at gutter bidrar til lagmiljø. Kunnskapsrik, på barns utvikling og viktigheten av å stille riktig krav til riktig alder. Lever for håndballen, lever med hånballbaggen på skulderen alltid klar for å kle på seg treningsklær. Må understreke at hun SER alle barna, på og av banen. Gjør det lille ekstra når det trengs. Barn og foreldre føler seg med i gruppa, kan ikke tenke meg en bedre egenskap. Hun skaper gode barndomsminner og et godt miljø.

Caroline Gjelsten

Klubb: Vestnes Varfjell

Begrunnelse for nominasjon:
Caroline har i en årrekke vært sentral i klubbens arbeid med de yngste spillerne. Hun har fulgt de spillerne hun har nå siden de var seks år og hun har stadig et tilsig av nye spillere da ordet går rundt om hvilken jobb hun gjør og hvilket miljø hun skaper. Hun ser alle spillerne og gjør at alle føler seg som den viktigste spilleren samtidig som hun bygger lagfølelse.
Både spillere, foreldre og ledere i klubben setter stor pris på Caroline. Hun er et lysende forbilde for hvordan man skal trene og omgås yngre spillere. Når vi i tillegg kan legge til at hun stadig finner tid til å trene andre lag i klubben ved behov så sier det seg selv at vi setter umåtelig stor pris på Caroline både som spiller, trener og menneske.

 

Du kan stemme på din favoritt her!