Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hommelvik IL 2 640x360.jpg

Fartsfylte dager på REMA 1000 Håndballskole

Nok en gang ble REMA 1000 Håndballskolen arrangert landet over i vinterferien - hvor ca. 3000 barn deltok.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I Region Nord ble håndballskolen arrangert 9 steder i regionen, med over 300 spente og idretssglade barn. Her var alle barn i alderen mellom 6 og 12 år velkomne, enten man ønsker å prøve håndball for første gang eller om man allerede tilhører en klubb.

Hommelvik 640x360.jpgVi tok turen til Sveberghallen hvor over 50 barn fikk leke og ha det gøy sammen. Det var lett å se at idrettsgleden var til stede hos barna. Gode instruktører er også viktig for at barna skal føle tilhørighet og samhold - og det var det her.

 

Langevåg IL 640x360.jpgLangevåg IL var også arrangørklubb, hvor de hadde 25 håndballglade deltakere. Dagene besto av varierte øvelser for alle de oppmøtte. Barna skryter av en variert kost på lunsjen, hvor det ble servert både suppe, pølse med brød og pizza. Ekstra stas var det å få diplom etter å ha tatt teknikkmerket.

 

CSK2 640x360.jpgVi besøkte også Charlottenlund Sportsklubb i CSK Varmbo Arena, hvor 100 barn og 10 instruktører fikk tre fartsfylte dager med håndballskole. 

 

Rognan 2 640x360.jpgRognan IL hadde ca. 40 unge håndballspillere på besøk i vinterferien, hvor det var full fart og stormende jubel. RIL skryter av mange dyktige ungdommer som bidro både som spillere, dommere og trenere. Rognan IL håper å kunne rekruttere mange nye spillere nå som barnehåndballen er åpnet igjen.

 

REMA 1000 Håndballskole ble gjennomført i uke 8 og 9, og vi gleder oss allerede til neste gang! 

Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna blir inndelt i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball fra før. Det legges opp til allsidig trening og lek, med fokus på at barna skal ha det gøy.

Blir du med på REMA 1000 Håndballskolen får du i tillegg til mye moro, en utstyrspakke med egen håndball og t-skjorte, i tillegg til et diplom.