Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sjekk640x360.jpg

Overrekkelse av Lars Djupvik Minnefond

Under kampen mellom Kolstad og Drammen i REMA 1000-ligaen ble Lars Djupvik Minnefond overrekt til Kolstad Håndball.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Minnefondet skal brukes til stipender, målvaktsprosjekt og for å løfte frem unge talenter.

Familie og tidligere venner av Lars Djupvik var tilstede under overrekkelsen av minnefondet i Kolstad Arena. Det var lett å både se og høre at Lars var godt likt med en stor omgangskrets. Slektning av Lars, Andreas Moltu, mimret tilbake og fortalte oss om målvaktstalentet. 

Moltu640x360.jpg

Lars Djupvik ble født i 1972 i Kristiansand, men vokste opp på Innlandet sammen med foreldrene og søsteren Trine. Lars startet sin håndballkarriere som 10-åring, og det var tydelig at gutten hadde talent.

Han flyttet etter hvert til Trondheim, hvor han fortsatte håndballkarrieren hos Heimdal idrettslag, samtidig som han jobbet som befal. I løpet av årene spilte Heimdal seg opp til toppdivisjonen med Lars som målvakt. Han var engasjert på flere områder innen håndball, blant annet som målvaktstrener for Byåsen IL.

11. Mars 2000 var Lars i Bardufoss i forbindelse med militærøvelsen Joint Winter 2000 som offiser. Lørdagen ble et mareritt for den store allierte vinterøvelsen, da Lars og to andre mistet livet i en tragisk ulykke, hvor taket på samfunnshuset hvor de oppholdte seg raste sammen. 

I tiden inn mot begravelsen ble familien enige om at de ønsket penger til et minnefond i stedet for blomster i forbindelse med begravelsen, slik at de kunne gi tilbake til det som var det mest betydningsfulle i Lars sitt liv - nemlig håndballen. 

sjekk2640x360.jpg