Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHF_Logo_Region_Nord_Positiv_RGB_Blå.png

Regional talentsamling er avlyst

Vi må dessverre avlyse årets talentsamling. Les mer om videre kartlegging av 2006-årgangen her.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Region Nord må dessverre avlyse Talentsamlingen andre året på rad. Årets Talentsamling skulle ha 2006-årgangen som målgruppe.

Ut fra smittevernshensyn og framdrift i regjeringens gjenåpningsfaser er det ikke mulig å gjennomføre samlingen for de aktuelle spillerne. Om det åpnes opp i månedsskifte mai/juni ville det blitt svært krevende å følge smittevernsprotokoller, med spillere fra mange av regionens 90-talls kommuner.

Vi ser fremover
Kartlegging av 2006 er litt på etterskudd ettersom vi ikke har hatt noen samlinger våren 2021. Vi har likevel god tid siden vi følger årgangen i minimum tre sesonger.

Hvis smittevernprotokoller tillater og NHF åpner opp for «Lokale samlinger», på tvers av flere klubber/kommuner, er ambisjonen å samle spillere rundt om i regionen medio juni. Sammen med 2006-lagenes trenere er det igangsatt kartlegging via videoopptak. Disse videoopptakene erstatter tidligere skriftlige innmeldingsskjema. For årgangene 2004 og 2005 er det tidligere i vår igangsatt en fortsettelse av tidligere kartlegging. All direkte kommunikasjon med trenere til 2004-2005-2006 trenere skjer via egne opprettet Facebookgrupper.

Har ikke du som trener for denne årgangen mottatt info om "lokale samlinger" og videoopptak? Vennligst kontakt:

imageflot.png

Geir Nicolaysen
Spill og Trening/Fagutvikling

Epost: geir.nicolaysen@handball.no
Mobil: 909 33 353