Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640x360 Arrangere barneturnering 20-21 NY.jpg
Foto: Svein André Svendsen

Lyst til å arrangere eller delta på POP-UP Cup?

POP-UP Cup er en lavterskelturnering for barn og unge, med fokus på å få i gang litt håndballaktivitet.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inspirert av NHF Region Vest oppfordrer vi klubber og lag til å arrangere og delta på POP-UP Cup. Turneringen skal bidra til å få gjennomført kampaktivitet innenfor et mindre geografisk område. Dette minimerer forflytting og smitterisiko for alle involverte.

Arrangører kan invitere andre lag i nærområdet (les; samme kommune i henhold til nasjoanle retningslinjer) til å delta. Målet er at lagene skal få spilt håndballkamper og få kjent på idrettsgleden igjen. For å få til kampaktivtet er det tillatt i POP-UP Cup å lage lag på tvers av kjønn og eventuelt aldersklasser der det er nødvendig.

POP-UP Cup er for kun for barn og ungdom (6 år til junior).

Arrangør er ansvarlig for at turneringen arrangeres til i enhver tids gjeldende retningslinjer. NHF Region Nord er ikke ansvarlig for gjennomføring. POP-UP Cup kan kun arrangeres for aldersgruppene 6 år til junior.

Vi oppfordrer til å arrangere POP-UP Cup;

  • Mellom lag internt i egen klubb
  • Mellom lag med annet kjønn
  • Mellom lag med ulikt nivå
  • Mellom lag med ulike alder
  • Mellom mixlag (både mht til alder og kjønn)
  • Ulike spillformer, også ungdomslag kan spille 4'er og 5'er håndball. 

Intensjonen med POP-UP Cup er å få i gang kampaktivitet igjen. Arrangørklubbene kan ta inn en symbolsk påmeldingsavgift for å kompansere eventuelle utgifter som for eksempel halleie og dommer.

Hvordan bli arrangør?
Meld inn ønsket dato til kristian.valstad@handball.no. Arrangør får tilsendt invitasjon dere kan sende ut til aktuelle lag. Husk at slike innendørsarrangementer kun kan ha 50 personer.

Trenger dere hjelp til kampoppsettet, arrangementtips eller har dere andre spørsmål? Skriv dette i henvendelsen til Kristian.

Hva må arrangør gjøre?

  • Booke hall
  • Sikre dommere til kamp
  • Invitere lag fra samme kommune
  • Lage kampoppsett og dommeroppsett

Har dere ikke fått invitasjon til en POP-UP Cup, men har veldig lyst til å delta? Send en mail til monica.ibsen@handball.no for å få lagsnavnet i oversikten nedenfor. Dette for at det blir enklere for arrangørene å vite hvilke lag som ønsker å delta og som de kan sende invitasjon til.

Arrangør må følge nasjonale myndigheters retningslinjer, og er derfor pliktig til å invitere kun lag innenfor samme kommune. På innendørsaktiviteter kan det være inntil 50 personer, som gir arrangør en begresning på hvor mange lag den kan invitere. Hvilke lag som inviteres er opp til den enkelte arrangør.

Lag Alder/Nivå Kontaktperson
Harstad Jenter J11  
Byåsen/Stavset J11 Marianne